Zmluva podľa Paganiniho přehled
Lars Kepler
![Zmluva podľa Paganiniho Zmluva podľa Paganiniho](https://www.databazeknih.cz/img/books/80_/80723/bmid_zmluva-podla-paganiniho-Fdm-80723.jpg?v=1539030903)
Joona Linna série
Generálneho riaditeľa Carla Palmcronu nájdu obeseného v prepychovom byte v luxusnej štokholmskej štvrti Östermalm. Izba, v ktorej zomrel, je však nezariadená. Ako sa teda obesil? V ten istý deň nájdu mŕtvu mladú ženu na jachte. Pľúca má plné brakickej vody, no oblečenie suché. Ako sa teda utopila na palube lode, čo pokojne brázdi pobrežné vody? Obe úmrtia by navždy zostali záhadou, nebyť nástojčivosti a tvrdohlavosti kriminálneho komisára Joonu Linnu. Jeho nečakané odhalenie a dedukcia rozkrútia kolotoč strhujúcich udalostí... Zmluva podľa Paganiniho je vzrušujúci kriminálny román, s ktorým Lars Kepler znova predstupuje pred čitateľa a ponúka mu nevšedný zážitok. Zo švédského originálu „Paganinikontraktet“ (Albert Bonniers Förlag, Stockholm 2010) preložila Mária Bratová. Obálku upravil Augustín Putera.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: 2011 , Ikar (SK)Originální název:
Paganinikontraktet, 2010
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zmluva podľa Paganiniho. Přihlašte se a napište ho.
![veronika8887 veronika8887](https://www.databazeknih.cz/img/users/37_/373408/m_veronika8887.jpg?v=1719078487)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Wau efekt se u mě nekonal. Neříkám , že knížka je špatná, ale.....
Některé pasáže byly nudné .Půlce se děj rozjel. Za mě slabší počin.
![Teddy2023 Teddy2023](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
(SPOILER)
Hodně brutalni dil - jelikož zde hraje velkou roli "noční můra" - kdo by chtěl, aby jeho milování trpěli nebo umřeli v bolestech, že?
Naštěstí neobsahuje "Paganiniho smlouva" krvavé scény, ale i tak potřebujete silnější žaludek.
Kniha Zmluva podľa Paganiniho v seznamech
v Přečtených | 7 323x |
v Mé knihovně | 1 492x |
napětí švédská literatura tajemství severské krimi psychologické thrillery švédské detektivkyAutorovy další knížky
2011 | ![]() |
2013 | ![]() |
2015 | ![]() |
2012 | ![]() |
2018 | ![]() |
Taková normální moderní detektivka, nepřijde mi na ni nic moc severského, drsná je na můj vkus tak nějak normálně, čekal jsem asi něco jiného, když je kolem dvojice Lars Kepler takové haló:)
Čteno do letošní čtenářské výzvy