Primární důvěra - úhel pohledu přehled
Martin Goffa
Detektiv Miko Syrový / Mikuláš Syrový série
< 10. díl
Detektiv Miko Syrový se po zatčení svého nejbližšího kolegy a přítele ocitá sám uprostřed bouře. Ještě těžší, než najít skulinu v neprůstřelných důkazech, je připustit si, že by se mohly zakládat na pravdě. Každým svým krokem totiž jen odkrývá další nepříjemná tajemství a pozůstatky minulosti. Když už se však Miko pomalu začíná smiřovat s neodvratným, díky podivnému telefonátu od neznámého muže pochopí, že k poznání skutečnosti někdy stačí jen změnit úhel pohledu.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Primární důvěra - úhel pohledu. Přihlašte se a napište ho.
Co dodat, než že to bylo perfektní? Mělo to spád, vtip, gradovalo to a konec… když už se zdálo, že je všechno jasné, tak zase přemet. Prostě dokonalá detektivka, kterou jsem musela za každou cenu dočíst a najednou bylo půl třetí ráno.
Proti tomuto dílu ( pokračování) nemohu napsat ani ň. Na začátku oživení z knihy minulé a pak už je to jízda. Padoucha bych si netipl, ani za zlaté prase a ten otevřený konec???? Ale proč ne. Velice dobré. 95%
Knižní novinky (17. týden)
21.04.2019
Kniha Primární důvěra - úhel pohledu v seznamech
2020 | Muž z chatrče |
2014 | Bez těla |
2019 | Přiznat vinu |
2013 | Muž s unavenýma očima |
2020 | Děvčátko |
Opět typický Goffa a jeho specifický způsob vyprávění. Velmi čtivé, napínavé a překvapivě uvěřitelné. Těším se na další sérii.