Diagnóza: učitelka přehled
Gabriela Falcová
Vrátit se ve čtyřiceti letech do školy s partou kamarádek je námět na knížku. Zejména pokud se jedná o učitelky. Hnány vidinou červeného diplomu hrdinně absolvují všechny povinné předměty a při hodinách sportovní a hudební výchovy podávají výkony za hranicí vlastních možností. S nadsázkou vylíčené příběhy z každodenního života vás pobaví, ale i přesvědčí o tom, že v životě je nejdůležitější mít skvělé přátele a rodinu, na kterou se můžeme spolehnout. Hlavně však po přečtení knihy definitivně pochopíte, že povolání učitelky je skutečně diagnózou.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Diagnóza: učitelka. Přihlašte se a napište ho.
Fajn oddechovka na jedno odpoledne, neurazí, pobaví a dobře se čte. Příhoda z aquaparku mě velice rozesmála.
Kniha Diagnóza: učitelka v seznamech
Knihu jsem si užila, je psána čtivě, má šťávu. Je ovšem smutné, že na pedagogických fakultách působí už přes třicet let takoví kantoři. Poznala jsem všechny, přestože autorka měnila jména. A k některým byla až příliš mírná. Jak si může vyučující na pedagogické fakultě lechtat ego na studentech!? Pak má to školství vypadat. Ryba smrdí od hlavy.