Mrtvá říše přehled
Stacey Marie Brown
Divoká říše série
< 3. díl
Tak moc tě chci zničit. Třetí, ještě žhavější díl temné fantasy série. Po únosu povstaleckou skupinou se Brexley ocitá v nelítostném světě politiky, kde se lidé ani fae neohlížejí na následky. Život jí neulehčuje ani to, že její spojení s nechvalně proslulým Warwickem den ode dne sílí. Navíc se všude šeptá o mocné kouzelné substanci a Brexley její pouto k fae knize přivede o krok blíž k odpovědím, které hledá. Jakmile však jednou otevře zapovězené dveře, vyvalí se z nich všechna tajemství minulosti. Pravdy, kterým nedokáže čelit. A zrady, které tnou až na kost.... celý text
Literatura světová Fantasy Dívčí romány
Vydáno: 2024 , CooBooOriginální název:
Dead Lands, 2021
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mrtvá říše. Přihlašte se a napište ho.
Brexley je skvělá, když se vytasí s tou svou náturou. Pořád žeru slovní přestřelky mezi všemi postavami. Pořád to má napětí - a i když člověk zhruba tuší, co se za tím skrývá nebo k čemu to spěje, stejně to přijde s jistým překvapením. Ale přece jen mi to místy přišlo trochu slabší než předchozí díly; na čtivosti to tomu nicméně neubíralo. A jsem moc zvědavá na pokračování.
Ako už je viackrát v komentároch spomenuté, dej sa nám zase opakuje, niekam idú, niekto Brex unesie - Warwick ju zachráni (ako inak na motorke a samozrejme všade vybuchujú bomby), už je to trochu predvídateľné a nudné.
A môj problém s postavami samozrejme pokračuje. Vôbec vzťahu medzi nimi neverím, ich vzťah je plochý a to, že tam autorka naseká plno sexu to nezachraňuje, práve naopak.
Takže za mňa tento diel najhorší...do ďalšieho dielu sa pustím len kvôli záveru, ten bol napínavý.
10 nejčtenějších knih (květen)
15.05.2024
Mrtvá říše, Mrazení a další knižní novinky (18. týden)
28.04.2024
Kniha Mrtvá říše v seznamech
milostné romány pro dospívající mládež (young adult) americké romány fantasy romány romantasy
Doprdele. NE! Bože, MILUJU, to!
Dle mého asi zatím nejlepší díl z celé série. A ačkoliv jsem 2.díl četla už před nějakým časem, autorka Vás okamžitě zvládne vtáhnout zpět do děje.
Tento díl je plný tajemství, zrad, magického pouta, s*xu, nebezpečí a akce.
Já hltala příběh od začátku až do konce. Spojení nebo pouto, které mají ti dva (Warwick a Brexley) mezi sebou je naprosto neskutečné, v jednu chvíli úplně astrální a spalující. Opravdu jsou tu sexuální scény hodně HOT HOT.
Líbila se mi scéna, kdy je Warwick “držen v zajetí a jen díky poutu k ní přiběhl a všechny tam zmlátil prostě klasika.
Legenda.
Na každém kroku číhá nebezpečí. Ale zasmějete se taky u Opie a Mrňousky.
Pak je tu Scorpion, který si mě stále získává víc a víc.
Tajemná kniha Fae, která k sobě pustí jen Brex, je plná tajemství. Killián je v tomhle díle na přesdržku.
Je tu také spousta akce, ale i jakési magie. Nechci spoilerovat, ale tu zásadní věc jsem odhadla správně. Ale i tak mi spadla brada, když bylo vysvětleno co a jak. Wow! A klasicky zase ten konec, PROČ? .
Pokud stále váháte, zda se do téhle série pustit, tak neváhejte, už včera bylo pozdě!
Je to bomba!