Nezkrotná říše přehled

Nezkrotná říše https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/520304/bmid_nezkrotna-rise-64ca7e801b0b9.jpg 4 358 358

Divoká říše série

< 2. díl >

Spalující přitažlivost v dystopické Budapešti. Druhý díl temné fantasy série. Brexley přežila strádání, mučení – a dokonce i Warwicka Farkase. Kvůli jeho zradě se stala zajatkyní Killiana, nádherného vládce budapešťských fae. Brzy však zjistí, že Killian není ten zlovolný vůdce, o němž slýchala. Čím víc času spolu tráví, tím víc se jejich vztah proměňuje. Když se ale ukáže starý známý, Brexley dostane šanci uniknout… a pak celý její svět exploduje. Mezi dobrem a zlem už není jasná hranice. Brexley musí rozplést smrtící síť lží a podvodů, než se stane další obětí nezkrotné vílí říše.... celý text

Literatura světová Fantasy
Vydáno: , CooBoo
Originální název:

Wild Lands , 2021


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nezkrotná říše. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (99)

mnohoknih
24.05.2024 4 z 5

Tentokrát jsme se více seznámili s vílami, tedy nejen s jejich králem Kiliánem. Jinak dost podobné jako jednička. Brexley se stále s někým pere, odněkud utíká, je několikrát skoro zabitá a nechápe pouto, které má s Warwickem. Ištván se ukazuje jako čím dál větší hajzl. A všechno bude nejspíš úplně jinak než jsme si mysleli v první díle. Objeví se tu nové postavy a stanou se důležitými. Naštěstí se objeví i staré postavy, hlavně Opie a Mrňouska. Dostanou do knihy trochu humoru, což je příjemná změna od toho věčného sexuálního napětí, které na většině stránek panuje. Jak trefně poznamenal vílák Ash:"kdybyste se spolu vyspali, byl by klid!" Poslední 4 stránky se fakt nepovedli. Jako jak věděli, že zrovna tam mají být? Neřeknu kdo, ale rozčílilo mě to. Shrnuto, podtrženo, je to čtivé, výbušné, občas nelogické, ale dobré čtení.

hlupec
23.05.2024 3 z 5

Dle mého slabší než jednička, ale opět jsem to přečetla během dvou dnů, takže jsem vlastně spokojená. Akce je o něco méně, ta sexuální frustrace už začíná být mírně obtěžující a opět mi vadilo, jak spisovatelka opakovala některá fakta nebo fráze až moc nápadně (často). Jako kdyby vždy zapoměla, že to samé psala 10 stránek nazpět :)


aquaver
19.05.2024 4 z 5

(SPOILER) Po prvním díle, který si mě získal, jsem se moc těšila na druhý díl. S pokračováním jsem i celkem spokojená, tedy až na jednu "malou" výhradu. Nemůžu si prostě pomoct, ale přišlo mi to nějaký uspěchaný nebo moc rychlý. Prostě jednu chvíli byla hlavní postava tam a za pár stran zase jinde.. a než jsem se stačila vzpamatovat bum... A byla zase jinde. To stejný s postavama... těch nových postav co se tam objevilo... A některý mě fakt zaujali, jenže sotva je potkáte, stane se to stejný jak s místem... Ani je pořádně nemáte šanci poznat, protože najednou bum a ty postavy jsou fuč, a na to se objevíte jinde kde potkáte zase jiné postavy. Takže knížka vám prostě utíká rychle, a stane se tam toho docela za těch 400 stran dost, ale zároveň i skoro nic... Protože prostě.. jak tady psal někdo níže... To připomíná jako nějakou reklamu či upoutávku nebo prostě něco takového... vy najednou dočtete poslední stranu, zavřete knihu a vám dojde že se tam nakonec toho stalo sice hodně, ale vy jste z toho úplně zmatený, protože to bylo tak rychlý a bylo to jako by si hlavní postava hrála s nějakým vypínačem a skákala sem a tam, že se vám zdá jako kdyby jste snad ani celou knihu nečetli a je to jen část knihy. Omlouvám se za tak dlouhé vyjádření, které nejspíš nedává ani žádný smysl, ale přesně takový mám pocit z této knížky. Každopádně do dalšího dílu se pustím a doufám že z toho tak zmatená už nebudu a že se Brexley konečně někde zastaví a zůstane na tom místě aspoň chvilku.

všechny komentáře

Související novinky (2)

10 nejčtenějších knih (říjen)

15.10.2023


Vražedná temnota, Nezkrotná říše a další knižní novinky (39. týden)

24.09.2023


Citáty z knihy (2)

Pořád jsem vězeň, ať už spím v jakékoliv posteli. Ta cela je aspoň upřímnější.


Miluju tě, ale sebe miluju taky. A zasloužím si něco lepšího.


Kniha Nezkrotná říše v seznamech

v Právě čtených7x
v Přečtených426x
ve Čtenářské výzvě36x
v Doporučených26x
v Knihotéce221x
v Chystám se číst137x
v Chci si koupit67x
v dalších seznamech4x

Štítky knihy

antiutopie, dystopie, kakotopie pro dívky

Autorovy další knížky

2022  84%Divoká říše
2023  88%Nezkrotná říše
2024  80%Mrtvá říše