Dobře utajené housle přehled

Dobře utajené housle
https://www.databazeknih.cz/img/books/93_/93047/dobre-utajene-housle-93047.jpg 4 265 265

Soubor krátkých vypointovaných próz, v nichž autor v řadě humorných historek hovoří o umění manželského soužití a ohleduplných vzájemných vztahů.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dobře utajené housle. Přihlašte se a napište ho.

Isew
30.11.2024 3 z 5

Posloucháno jako audiokniha načtená autorem. Hlas Miroslava Horníčka je velmi příjemný. Před dvaceti lety bych obsah povídek asi ocenila víc. Nyní, nevím jestli jsem větší cynik, ale přijdou mi rádoby moudré a trochu povrchní. A to při vší úctě k autorovi, kterého jsem poslouchala jako mladá v předscénách s Janem Werichem a zamilovala si ho jako pana Pécucheta. Asi nejvíc z celého poslechu mi utkvělo, že filozofové bývají často málo použitelní v běžném životě. Ve svém středoškolském věku bych bez váhání dala plný počet hvězdiček. Jen už mi není sedmnáct a povídky tohoto typu mě už neohromují.

Zemlja
14.04.2024 4 z 5

Milovala jsem Miroslava Horníčka, jeho hraní a humor. Knížku mám moc ráda.

Yunnan
09.12.2023 5 z 5

Nádherná kniha, napsaná skvostným jazykem moudrého člověka. Kniha, která potěší i pobaví laskavým humorem.

Kniha Dobře utajené housle v seznamech

humor manželství ze života

Miroslav Horníček