Dobrou chuť! přehled
Jozef Augustín
Monografie informuje o u nás nejčastěji používaných potravinách - pochutinách, o původu potraviny, jejích zdrojích, výskytu, chemickém složení, kulinářském využití a jak může působit na organismus.
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dobrou chuť!. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (1)
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Dobrou chuť! v seznamech
v Přečtených | 1x |
v Knihotéce | 1x |
Autorovy další knížky
2015 | Pri káve o káve a kávovinách |
2001 | Povídaní o čaji |
2000 | Povídání o kávě |
2009 | Dobrou chuť! |
Skvělý návod - co, kdy, jak, k čemu....Tipy na koření , bylinky, oříšky a jiné a hlavně, k čemu se hodí a jak na ně.