Dokonalá smrt přehled

Dokonalá smrt
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/421845/bmid_dokonala-smrt-QyH-421845.jpg 4 1073 1073

V kopcích nad Edinburghem se objeví zmrzlé tělo nahé dívky. Téhož dne na druhém konci města zemře bývalý šéfinspektor místní kriminálky, který podle všeho spáchal sebevraždu. Tomu ale nevěří Ava Turnerová, přednedávnem povýšená na jeho místo. Jaký by mohl mít důvod? Detektivy Turnerovou a Callanacha čeká složité vyšetřování, při němž se ocitnou na hranici zákona. A opět hrají o čas, protože vrah s nevinnou tváří si už vyhlédl další oběti.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: ekniha , Kniha Zlín

Perfect Death, 2018

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dokonalá smrt. Přihlašte se a napište ho.

anovy64
včera 5 z 5

I třetí díl si drží laťku dost vysoko. Tentokrát Ava S Lucem řeší dva různé případy, které je tentokrát kromě Edinburgu zavedou i do Glasgow. Ava se snaží objasnit údajnou sebevraždu bývalého šéfa, na jehož pozici byla povýšena. Luc se mezitím věnuje vyšetřování vraždy mladé dívky a ženy středního věku a také řeší svůj vztah s matkou. Zápletka je nápaditá, dialogy znějí přirozeně a posouvají děj, který ke konci gradoval. Pokud máte rádi dobré thrillery, knihy Helen Fields si nemůžete nechat ujít.

kurama45
04.01.2025 4 z 5

O čosi lepšie ako priemer. Osobne by sa mi to pozdávalo oveľa viac, keby tam neoxidovala dejová línia s vyšetrovaním smrti šéfinšpektora. Naopak sa mi veľmi páčilo priblíženie vrahovho modu operandi. Mám rada podobné nahliadnutia do hlavy šialencov. Dokonca aj vzťahy medzi detektívmi boli fajn a nie nasilu.
Určite niekedy vyskúšam nejakú inú časť zo série.

lexikon_tf
02.01.2025 5 z 5

Třetí díl z Dokonalé série, opět velice napínavé čtení!

Nález mrtvé nahé dívky v odlehlých kopcích je sám o sobě hrůzný a záhadný. Navíc, ve stejnou dobu je nalezen bývalý šéf kriminálky mrtev ve svém autě, vše nasvědčuje tomu, že se jednalo o sebevraždu. S čímž se ovšem nynější šéfinspektorka Ava nehodlá smířit, protože věří, že jejich bývalý šéf by si na život nesáhl.

Společně s Lucem se Ava a jejich kolegové snaží rychle přijít na kloub záhadným úmrtím. Mají snad něco společného? A kdo nebo co za tím vězí?

Tahle série mě od začátku moc baví a hltám jak zápletky, tak hlavní postavy vyšetřovatelů Avy a Luca. Moc doporučuji a teď hurá na další díl s názvem Dokonalé ticho.

Proradná kráska, Poslední sbohem a další knižní novinky (19. týden)

05.05.2024

Knižní novinky (35. týden)

25.08.2019

Kniha Dokonalá smrt v seznamech