Dokonalé stopy přehled

Dokonalé stopy
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/511746/bmid_dokonale-stopy-63f8a2f713e12.jpg 4 1695 1695

V odľahlom kúte Škótskej vysočiny zhorelo telo Elaine Buxtonovej. Jediné stopy, podľa ktorých môže polícia hľadanú právničku identifikovať, sú zub a zdrap zakrvavenej šatky. V tajnej miestnosti kdesi v Edinburghu medzitým skutočná Elaine Buxtonová vydesene kričí do tmy. Inšpektor Callanach zanechal sľubnú kariéru v Interpole a v Edinburghu začína od nuly.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Lindeni

Perfect Remains, 2017

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dokonalé stopy. Přihlašte se a napište ho.

lexikon_tf
13.11.2024 5 z 5

Na tuhle sérii jsem se moc těšila a moje očekávání dopadlo báječně! Sice jsem asi jedna z mála, kdo se teprve seznamuje s dvojicí vyšetřovatelů Lucem a Avou, ale o to víc si jednotlivé díly budu užívat.

Výletníci ve Skotské vysočině ohlásí hrůzný nález - na poměrně nedostupném místě je nalezeno ohořelé tělo, které je podle následného ohledání identifikováno jako nedávno zmizelá právnička Elaine.

Jenomže skutečná Elaine je stále naživu a pod zámkem psychotického trýznitele. A kdo tedy byla nebohá oběť, která měla svést vyšetřovatele na falešnou stopu? Bohužel Elaine nebyla poslední vrahovou obětí, a tak začíná hon na neznámého pachatele.

Moc se mi líbilo, jak je zápletka uchopena a jak pěkně graduje, protože my padoucha už známe, zatímco kriminalisté po něm doposud pátrají. Což nijak neubírá na napětí, naopak, mám ráda, když je příběh takto pěkně zacuchán. Navíc sympatická dvojka vyšetřovatelů, o jejichž soukromí se také leccos dozvíme, dodává příběhu zajímavý šmrnc. A já už se moc těším na další díly a velice doporučuji!

Balenka
09.10.2024 1 z 5

Jojoj, tak toto bolo podľa mňa veľmi slabé. Meno vraha prezradené hneď v prvých kapitolách, preto žiadne napätie ani prekvapenie nečakajte. Po ďalších knihách od tejto autorky určite nesiahnem.

vladimir5170
05.10.2024 4 z 5

Postavy a jejich vztahy 5*, příběh 3*, čtivost 4*. Za čtyři hvězdičky to stálo.

Zatmění, Řeka času a další knižní novinky (17. týden)

23.04.2023

10 nejprodávanějších eknih (listopad)

03.12.2018

Knižní novinky (7.5. - 20.5.)

07.05.2018

Opravdové chváli dočká se často i prostý člověk. Falešné chváli jen ten silný.

Kniha Dokonalé stopy v seznamech

v Přečtených2 364x