Doktor od jezera hrochů přehled
Miloslav Švandrlík
Příběh mladého pracovitého lékaře, kterého ambiciózní žena a tchyně se snaží doštvat k úspěchu. Obstarají mi zdánlivě lukrativní místo na stavbě v Africe. Zapomenou však, že jejich oběť je smolař, bázlivec a pesimista.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Doktor od jezera hrochů. Přihlašte se a napište ho.
Kdysi dávno. Snad na základce. Půjčila mi ji nadšeně kamarádka, od jejíhož vkusu jsem se, jak jsem postupně zjišťovala, dost odchylovala. Vlastně mě na té knize nejvíc zaujala ta mamba, to pro mě byla zoologická novinka, její nebezpečnost.
Řeknu to pro knihu nemile film je na tom v tomto případě lup ale kniha si své čtenáře najde.
Kniha Doktor od jezera hrochů v seznamech
2006 | Neuvěřitelné příhody žáků Kopyta a Mňouka 1 |
2009 | Draculův švagr |
1990 | Černí baroni aneb Válčili jsme za Čepičky |
2004 | 100 nejlepších hororů |
1991 | Říkali mu Terazky |
Dopocuvane asi pred tyzdnom ako audio, a uz teraz si nepamatam o com to v detailoch bolo. Asi potrebujem ginko. Kazdopadne ma to az tak nebavilo. Chlapik sa na natlak rodiny odbelha do Afriky, kde okamzite pride o polovicu zadku, nasledne je odtransportovany nazad domov. :) Znie to ako scenar humoristickeho bestselleru? Vyplnilo cas pred spanim, ale neusmial ci nepobavil som sa ani raz.