Domácí výroba lihovin přehled
Bettina Malle , Helge Schmickl
Příručka je věnována domácí výrobě lihovin z jádrového, peckového a drobného ovoce. Autorka se v první části knihy zabývá především přípravou ovocného rmutu a chemickými procesy při kvašení. V další části knihy se dozvíme vše potřebné o destilačním zařízení a samotné destilaci. Nechybí ani kapitola zákonů a vyhlášek vztahujících se k výrobě lihovin. V příručce najdeme i mnoho zajímavých receptů na výrobu likérů.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Domácí výroba lihovin. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (4)
Perfektní pozvánka do světa lihovin. Dokonalé a precizní (inu německé). Doporučuji všem, kdo chce vstoupit do tohoto světa i těm, kdo chce pouze nahlédnout.
Není to pouze teorie. Tato kniha je především velkou osvědčenou praxí!
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Domácí výroba lihovin v seznamech
v Právě čtených | 1x |
v Přečtených | 4x |
v Knihotéce | 5x |
v Chystám se číst | 1x |
v Chci si koupit | 2x |
Úvod do zajímavého kutilství...