Domácí zabíjačka přehled
Bernhard Gahm
Porážení, bourání, zpracování. Podrobný popis jednotlivých pracovních postupů při domácí zabíjačce.
Literatura světová Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 1995 , BleskOriginální název:
Hausschlachten, 1993
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Domácí zabíjačka. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Domácí zabíjačka v seznamech
v Knihotéce | 1x |
Autorovy další knížky
1995 | Domácí zabíjačka |
2012 | Uzení, nakládání a konzervování masa |
2007 | Klobásy, salámy, paštiky |