Projekt dieťa přehled

Projekt dieťa
https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/315644/bmid_projekt-dieta-chh-315644.jpg 4 182 182

Don Tillman série

< 2. díl

OSLAVA NAJLEPŠÍCH VLASTNOSTÍ, KTORÉ MOŽNO NÁJSŤ V PRIATEĽOVI, MANŽELOVI ALEBO OTCOVI Humorný román o Donovi, mužovi s Aspergerovým syndrómom, a jeho manželke Rosie a o tom, ako sa Don vyrovná so správou, že čakajú dieťa. Je to voľné pokračovanie prvej knihy Projekt ideálna manželka. V manželstve musí rozum často ustúpiť harmónii. Volám sa Don Tillman, mám štyridsaťjeden rokov a s Rosie Jarmanovou, najdokonalejšou ženou na svete, som ženatý už desať mesiacov a desať dní. Manželstvo výrazne obohatilo môj život. Keď sme sa presťahovali do New Yorku, Rosie priniesla tri obrovské kufre. Zrušili sme štandardizovaný systém jedál a dohodli sme sa, že sex nebudeme plánovať. Potom mi Rosie oznámila, že „musíme niečo osláviť“ a musel som čeliť ešte väčšej výzve ako nájdenie ideálnej manželky. Pokúsil som sa riadiť tradičnými postupmi a čerpal som rady od všetkých svojich šiestich priateľov, od terapeutky aj z internetu. Výsledkom bola pavučina klamstiev. Teraz mi hrozí trestné stíhanie, vypovedanie z krajiny a profesionálna hanba. A to, že navždy stratím Rosie.... celý text

Literatura světová Humor
Vydáno: , Fortuna Libri (ČR)
Originální název:

The Rosie Effect , 2014


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Projekt dieťa. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (55)

PepkazDepka
25.12.2023 3 z 5

Druhý diel sa mi oproti prvému čital oveľa horšie. Možno kvôli nudnejšiemu deju, možno kvôli správaniu Rosie, možno kvôli už známemu správaniu Dona. Som rada, že mám túto knihu za sebou.

Barbara182
16.12.2022 3 z 5

Oproti prvnímu dílu mi to přišlo malinko depresivnější a často mi bylo Dona fakt líto, i když vtipně absurdní momenty se samozřejmě taky našly (jako např. incident s policisty u dětského hřiště nebo na letišti :-D). Mrzelo mě, jak se chovala Rosie a přišlo mi to místy dost nelogické (přece věděla, koho si bere, a už spolu nějakou dobu žili), jinak ale dobré čtení a opět netradiční pohled na svět očima profesora Dona Tillmana, který chvilkami rozesměje a chvilkami "nevědomky" dojme :-)


knihomolka525
13.11.2022 3 z 5

příběh nadchne ty,kteří fandí velmi popisným příběhům.A dlouhým myšlenkovým pochodům aktéra.Od první stránky do poslední se toho mnoho nestane.Ještě mám připravenou čtvrtou knihu tohoto autora Pár kroků vpřed,která není tak objemná tak uvidím......Kniha ani nemá moc hodnocení takže je dosti opomíjena?

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Projekt dieťa v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených231x
ve Čtenářské výzvě24x
v Doporučených7x
v Knihotéce104x
v Chystám se číst64x
v Chci si koupit10x
v dalších seznamech1x