Dóóóst dobrej stresík přehled

Dóóóst dobrej stresík
https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/227635/mid_dooost-dobrej-stresik-227635.jpg 4 102 102

Alice a... / Alica a... série

< 12. díl >

Jakoby kouzlem se ve škole v Crouch Endu objevila skupina úžasných kluků z Francie. (O. K., nebylo to kouzlo, ale výměna studentů. Jo, a přijelo taky pár studentek.) Ali a většina jejích kamarádek se usilovně snaží dostat k nim co nejblíž, aby je mohly oslovit svou špatnou francouzštinou. Až na Jen, ovšem, která... najednou zmizela!

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dóóóst dobrej stresík. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (5)

sgjoli
18.09.2022 5 z 5

V dalším díle této série se Alice dostává do nejedné stresové situace. Nejenže si jedna z kámošek vymyslí praštěnou sázku, kterou musí všechny holky z party splnit, ale taky se Alice dostává do role rádkyně - když se její sestry hádají kvůli vztahům, nejlepší kamarádka má problémy ve vztahu, ale i jedna z dalších kamarádek řeší vztahové problémy svých rodičů. Není toho málo a přitom to jsou zase témata ze života, s nimiž se člověk může setkat i v reálném životě. To je dost častý aspekt, s nímž autorka pracuje - realistické události, které jsou však viděny očima 13leté holky. Navíc je to opět zabalené do svižného stylu psaní s řádkou humorných hlášek, u kterých jsem se bavila. Tohle je za mne prostě dobrý. Bavilo moc!

mia.com
18.07.2018 5 z 5

Zase další bezvadný díl, tentokrát okořeněný frantíkama a problémy v trojúhelníku Jabla-Linn-Alfie. Baví i v dospělosti :)


tatafa
07.01.2017 3 z 5

Zajímavý příběh, kterým rozhodně nepohrdne žádná dospívající slečna.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Dóóóst dobrej stresík v seznamech

v Přečtených243x
v Doporučených2x
v Knihotéce37x
v Chystám se číst11x
v Chci si koupit3x