Doteky hříchu přehled
Roman Cílek
Zkušený autor tímto titulem završuje unikátní a čtenářský úspěšný cyklus knížek spojených v názvu slovem Doteky (Doteky stínů, Doteky hněvu, Doteky, osudu, Doteky zoufalství, Doteky smrti a další). I v tomto svazku nahlédneme do zákulisí spletitých lidských osudů a dramat, staneme se svědky podivuhodných zvratů a nečekaných rozuzlení. Děj příběhů se odehrává v našem domácím prostředí, ale také leckde ve světě.... celý text
Detektivky, krimi Literatura česká
Vydáno: 2019 , MarieTumOriginální název:
Doteky hříchu, 2019
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Doteky hříchu. Přihlašte se a napište ho.
Dovolím si dojem z knihy shrnout parafrází samotného autora, kdy v jedné z povídek říká, že ne každý příběh má impozantní závěr, kteří zúčastnění očekávají.
Odpočinkové poslouchání na víkend. Ne že by to bylo něco extra, ale při práci na zahradě se to poslouchat dalo. Neurazí, nenadchne. Solidní standard. 70%
Kniha Doteky hříchu v seznamech
Opět rozčilující zakončení většiny povídek, kdy se ani pořádně nedozvíte, jak to všechno dopadlo. Zato informací o tom kdo s kým o čem plkal nebo spolu ležel, je zde hromada. Uspokojilo mne tedy minimum povídek této sbírky, slibované krimi je zde opravdu minimálně, spíše jsou zde popsány pocity lidí v krajních situacích.