Doteky snů přehled
Roman Cílek
Devět povídek - kriminálních příběhů, založených na skutečných událostech, které oblíbený autor podává svým osobitým způsobem. Další svazek z unikátního cyklu nabízí čtenářům devět povídek s mnohokrát již osvědčenými autorskými kvalitami: neotřelý námět, živý beletristický jazyk, rychlý spád, psychologicky pojatý ponor do konání jednotlivých aktérů.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Doteky snů. Přihlašte se a napište ho.
Knížka, která se mi dostala do ruky úplně náhodně a kterou jsem přečetla na jeden zátah za jedno odpoledne.
Devět krimi příběhů opírajících se o skutečné události - od vraždy, přes únos, nebo ochranu svědků. Tak skvěle napsané, že se mi před očima odehrávala seriálová verze a fakt by to té knize slušelo.
Myslím, že v téhle knize si každý najde svoje - někdo ji bude považovat za slabší, někdo za silnější, ale pokud máte rádi krimi, rozhodně ji dejte šanci.
Má krásný neotřelý formát i zpracování uvnitř a díky většímu a příjemnému fontu se čte skoro sama.
Moje hodnocení: 9/10
Další z řady autorových povídkových knih. Jeho styl mám ráda, ale povídky byly jen průměrné.
Kniha Doteky snů v seznamech
české detektivky a krimi podle skutečných událostí
Část díla
- Deník mrtvého vraha
- Hausbót ve slepém rameni řeky
- Palba na nekrytý cíl
- Sklidíš jen to, co jsi zasel
- Svatojakubská pouť
Krátké krimi příběhy. Některé mě bavily více, jiné méně, ale knihu jsem nakonec dočetla s chutí.