Legie plamenů přehled

Legie plamenů https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/398786/bmid_legie-plamenu-V8Y-398786.jpg 4 242 242

Draconis Memoria série

< 2. díl >

Claydon Torcreek přežil cestu džunglí plné draggů, střet s nepřátelskými klany i mrazivý dotyk zrady - jeho potíže ovšem teprve začínají. Bájný bílý dragg - všeobecně považovaný za pouhý mýtus - se totiž probouzí z dlouhého spánku a přemáhá ho palčivá touha sežehnout na popel celý lidský svět. Jedno město už děsivým draggovým kohortám za oběť padlo. A další budou následovat, pokud se Clayovi nepodaří odhalit dávné tajemství, dosud ukryté pod jižním ledem. Clay musí opět čelit nepředstavitelným nebezpečím a tentokrát na bedrech nenese pouze břímě naděje svého vlastního lidu, nýbrž i osudu celého světa.... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: , Host
Originální název:

The Legion of Flame , 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Legie plamenů. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (42)

evilunicorn
08.11.2023 5 z 5

Jo, tak tohle by šlo! Oproti prvnímu dílu je tohle akčnější,čtivější a mnohem rafinovanější. Začetl jsem se hned, příběh mě chytnul a přikoval ke knize.Bavilo! Lehkou výtku lze mít snad jen ke stále se opakujícím stejným útokům draggů, které se po chvíli okoukají..

Panpalapax
29.08.2023 3 z 5

Jakože jo, celkem dobře napsané. Přesto se nemohu ubránit dojmu takovému umělému a až příliš okatému navazování událostí. Takže dej do sebe pěkně zapadá, ale mám z toho takový rozpačitý dojem. I když jsou některé nápady dobré a potěšily mě. Hodnocení bylo na hraně 3 a 4. Nakonec jsem dal nižší počet *, protože jsem prostezod Ryana čekal víc.


martisek21
16.07.2023 5 z 5

Po tom,jak jsem se nutila do čtení většinu prvního dílu, tak dvojka mě chytila od začátku. Jak už tu někdo napsal - už jsem byla v tomto fantasy světě zorientovaná a seznámená s postavama, tak to šlo dobře. Což ale neznamená, že když došlo asi po milionté k nějakému útoku kohokoliv , nepřeskočila jsem pár stránek :-)

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (35. týden)

25.08.2019


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Legie plamenů v seznamech

v Právě čtených20x
v Přečtených360x
ve Čtenářské výzvě23x
v Doporučených15x
v Knihotéce263x
v Chystám se číst160x
v Chci si koupit72x
v dalších seznamech2x