Dracula: podle příběhu Brama Stokera (převyprávění) přehled
Mike Stocks
Dvojjazyčná kniha (anglicko/česká) pro mírně pokročilé čtenáře. Skvělá na procvičení jazyka. Zjednodušená verze původního příběhu. Zrcadlový text vám přináší příběh jak v českém tak anglickém jazyce – na levé straně knihy je původní text, na pravé jeho překlad do češtiny. Ideální čtení nejen na dovolenou, u kterého se pobavíte, ale navíc se procvičíte v angličtině! Klasický příběh je převyprávěn pro dnešní čtenáře, s využitím běžné angličtiny. Text je navíc doplněn užitečnými poznámkami pod čarou, které čtenáře upozorní na důležitá anglická slovní spojení. Doporučujeme všem mírně pokročilým k procvičení pochopení anglického textu.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dracula: podle příběhu Brama Stokera (převyprávění). Přihlašte se a napište ho.
![Jitka822 Jitka822](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Moje první kniha v angličtině a super. Líbila se mi vytucnena nápověda některých slov a když jsem nevěděla, tak jsem jen měkká vedle. Příběh super, je to klasika!;)
![Mélios. Mélios.](https://www.databazeknih.cz/img/users/27_/273317/m_melios.png?v=1733428517)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Klasický Dracula.
Len v dvojjazyčnom podaní a skrátený, upravený, na úroveň Angličtiny stredoškolského študenta. Na učenie sa cudzieho jazyka zábavným spôsobom ako stvorené.
Kniha Dracula: podle příběhu Brama Stokera (převyprávění) v seznamech
v Mé knihovně | 31x |
2007 | ![]() |
2000 | ![]() |
2000 | ![]() |
Tyhle knizky jsem mela rada na priuceni anglictiny.