Dúfať znova přehled

Dúfať znova
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/493660/bmid_dufat-znova-sGO-493660.jpg 4 1166 1166

Začít znovu / Znova série

Nechcela sa zamilovať. Nie do svojho učiteľa. Everly Pennová neverila na lásku. Celé roky sa prizerala, ako jej mama trpí v násilnom vzťahu. Zážitky z detstva ju natoľko traumatizovali, že si mužov nepripúšťala k telu. Nechcela sa zamilovať. A už vôbec nie do svojho vyučujúceho. Ibaže Nolan Gates je šarmantný, inteligentný, sexi a iba pri ňom dokáže byť Everly sama sebou. Len jemu dokáže otvorene povedať, že netuší, čo chce od života a že študuje len preto, aby bola mama šťastná. Čím bližšie ho spoznáva, tým viac ju to k nemu ťahá. Najradšej by prekročila pomyselnú hranicu medzi nimi, lenže vzťah s pedagógom je pre Everly neprípustný. Zároveň netuší, že za Nolanovým optimistickým prístupom k životu a nákazlivým nadšením pre literatúru sa v skutočnosti ukrýva bolesť. A tá by mohla zničiť ich lásku, skôr ako sa zrodí.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Yoli (SK)

Hope again, 2019

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dúfať znova. Přihlašte se a napište ho.

hlupec
15.11.2024 2 z 5

Z této série se mi líbily první dva díly, pak už to bylo stále stejné. Chemie sice většinou zafunguje a sexu je tak akorát, aby nezačal být otravný, ale ty neustálé dlouhé vnitřní monology hlavní postavy mě málem přivedly do hrobu. Další knihu ze série už číst nebudu.

Mnohem lepší série podobného ražení je Off-campus - tu si možná někdy přečtu i podruhé;)

Lee7
17.10.2024 4 z 5

Nolan a Everly byli skvělí, díl se četl snadno a lehce. Dojemné a citové chvilky jsou nejvíc mezi nimi, obavy, strachy mezi smyslností, co je dovoleno a co zakázáno. Líbil se mi příběh dvou hrdinů a celá série mě příjemně překvapila. :)

Nermal
27.08.2024 4 z 5

Hm, tento díl byl asi opravdu trochu slabší, ale myslím, že i tak jsem byl spokojený. Nemohou být všechny stejně skvělé a navíc se každému líbil trochu víc jiný díl série.
Jen si říkám, že mohl mít o sto stránek méně; autorka vlastně protočila dvakrát prakticky stejnou situaci. Namísto toho nám třeba mohla víc přiblížit Nolanovu minulost.
Alespoň jsme se seznámili s Blakem, což je taková ochutnávka před pátým dílem - to vypadá hodně slibně!

Knižní novinky (34. týden)

16.08.2020

Jakmile bylo po půlnoci, měla jsem dojem, že konečně mohu být, kým chci. Pak už jsem nemusela před nikým nic předstírat. - Everly

Byla jsem jako zamrzlá, zajatá Nolanovým pohledem a mnohoslibnou temnotou, která v něm ležela. - Everly

Zajímalo mě, jestli ví, jaký chaos svými slovy vyvolal. - Everly

Více citátů z knihy najdete u autora.

Kniha Dúfať znova v seznamech

v Přečtených1 687x