Nevycházej po setmění přehled
Helene Tursten
Embla Nyström série
< 2. díl
Devítiletá Amelie zmizí a najde se jen její mobil, vyzvánějící v kontejneru. Neuplynou ani dva měsíce a v poklidném malém městečku se ztratí další dítě – tentokrát malý chlapec Viggo. Je možné, že v okolí začal řádit pedofil? Netrvá však dlouho a nedaleko se najde zavražděný policista a poté dojde i ke žhářskému útoku. Mají spolu všechny tyhle případy něco společného, nebo je prudký nárůst kriminality jen náhoda? To musí vyřešit Embla se svým týmem spolupracovníků.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: 2017 , MottoOriginální název:
Sandgrav, 2016
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nevycházej po setmění. Přihlašte se a napište ho.
Dala bych 10 hvězd moc dobrá knížka a mě to spíš připadá jako, thriller a moc napínavé. Mě se to moc líbilo!
Knižní novinky (25.9. - 8.10.)
28.09.2017
Kniha Nevycházej po setmění v seznamech
2008 | Dračí tetování |
2017 | Nevycházej po setmění |
2007 | Porcelánový koník z Dynastie Tchang |
2007 | První podezření |
2011 | Vrah v temnotě |
Druhý díl této série je opět vcelku uvěřitelný. Ztráta dvou malých dětí vypadá na zásah pedofila a tak jsou všichni zhrozeni a odhodláni ho najít co nejdříve. Více než pedofilů je zde však příslušníků různých jiných menšin sexuálních i imigrantských, takže se máme co divit jestli jsme ještě ve Švédsku nebo kde. Kniha má ovšem na to zaujmout davy čtenářů.