Foukneš do pěny přehled

Foukneš do pěny
https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/442967/bmid_fouknes-do-peny-XeO-442967.jpeg 3 1263 1263

Sbalte si do tašky všechna svoje trápení, úzkosti, zmatek, křivdy, nevyřčená slova a nevyřešené záležitosti a vydejte se spolu s hlavní hrdinkou na svoji vlastní cestu. Kniha nejprodávanější české autorky současnosti vás ve svému příběhu vezme až na konec světa.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Foukneš do pěny. Přihlašte se a napište ho.

zuzuzajda
04.11.2024 2 z 5

Přemýšlím, jak knihu ohodnotit. Je to druhá kniha od paní Třeštíkové, kterou jsem přečetla. Tato je určitě horší. Opět autorka skáče z místa na místo, z přítomnosti do minulosti. Ovšem tentokrát je to mnohem více zmatené. Některé kapitoly (obzvláště začátek knihy) jsou opravdu neuchopitelné. Člověk si až říká, co tím vlastně autorka chtěla říct. Konec jsem opět čekala mnohem zajímavější. Více méně kniha bez zápletky, bez rozuzlení. Přečetla jsem, ale doporučit nemohu.

novina
08.08.2024

Dala jsem knize šanci, ale nedokázala jsem se začíst, absolutně mě nevtáhla do děje.

majdulína13
03.08.2024 5 z 5

Hlavní postava má v hlavě zmatek, podle toho se chová. Knížka se četla dobře. Je to druhá knížka, která se mi po "To prší moře" od Radky líbila.

50 nejčtenějších knih roku 2020

26.12.2020

10 právě čtených knih podle uživatelů (srpen)

17.08.2020

10 právě čtených knih podle uživatelů (červenec)

15.07.2020

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Kniha Foukneš do pěny v seznamech

v Přečtených1 771x