Game changers: Co lídři, inovátoři a nezávislí lidé dělají, aby zvítězili přehled
Dave Asprey
Audiokniha Game changers – Co lídři, inovátoři a nezávislí lidé dělají, aby zvítězili. Autor Dave Asprey, čte Zbyšek Horák. NAUČTE SE ZE SEBE DOSTAT TO NEJLEPŠÍ Dave Asprey, uznávaný biohacker a podnikatel, nám ve své knize Game Changers prozradí, jak být tou nejlepší verzí sebe sama. Kniha Game Changers nevychází jen ze zkušeností autora, ale i z jeho projektu Bulletproof Radio podcast, tedy pořadu, kde zpovídal velikány dnešní doby, kteří se svou prací a neutuchající touhou se zlepšovat dopracovali až na vrchol svých odborností. Mezi jeho hosty patřili například Dr. Daniel Amen, Gabby Bernstein, Dr. David Perlmutter, Arianna Huffington, Esther Perel, Tim Ferris a mnoho dalších.... celý text
Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: 2022 , Progres GuruInterpreti: Zbyšek Horák
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Game changers: Co lídři, inovátoři a nezávislí lidé dělají, aby zvítězili. Přihlašte se a napište ho.
Fantastická kniha plná rad, jak život správně nasměrovat a žít. Spoustu životních poznatků, které se dají aplikovat a které jsou prokazatelně ku pomoci. O mnohých z nich, jsem četla/slyšela poprvé. Budu se maximálně snažit je aplikovat a dodržovat. Jsem opravdu vděčná, že jsem se o nich dozvěděla. Rozhodně stojí za přečtení. Doporučuji jako málo co.
Celkově skvělá motivační kniha. Některé kapitoly mě nebavily, možná proto, že jsem k tomu ještě nedozrála, některé proto, že už mám načtené originály, na které se autor odkazuje.
Co hodně oceňuji, jsou odkazy, co si o dané problematice ke každé kapitole přečíst. Co se mi nelíbilo, byly odkazy na jednotlivé díly pořadu autora. To skutečně poslouchat nechci.
Je to psané svižně a záživně. Takže jsem se ani nenadála a byl konec.
Kniha Game changers: Co lídři, inovátoři a nezávislí lidé dělají, aby zvítězili v seznamech
2021 | Hacknuté tělo: Zpomalte stárnutí a žijte déle jako superčlověk |
2021 | Game changers: Co lídři, inovátoři a nezávislí lidé dělají, aby zvítězili |
2019 | Bystrohlaví |
2015 | Nepriestrelná diéta |
Většina informací mi bohužel nepřišla nijak převratná, na druhou stranu je dobré si je připomínat, uvědomovat si a číst si o nich v různých souvislostech. Při čtení je také třeba přivřít oko nad hojnou sebepropagací a myslet za autora na to že korelace není nutně kauzalita. Pár bodů mě ale zaujalo a kvůli nim mi stálo za to si ji přečíst. Navíc co rozhodně stojí za ocenění je, že každá kapitola/zákon končí souborem akčních kroků, do kterých se můžeme pustit a snadno se takto dají i připomenout hlavní myšlenky.
"Jak bude v roce 2043 vypadat den ve vašem životě? S kým budete? Co budete dělat? Jaký dopad bude mít vaše existence? Zapište si všechno, co vás napadne. Mějte ale na paměti, že nevytváříte nějaký závazek nebo akční plán - vytváříte podmanivý obrázek dosažitelné budoucnosti, který poslouží jako pohled na skutečné hodnoty, které vyznáváte. Jakmile budete mít tyto informace, bude snadné se rozhodnout, do čeho vložit vlastní energii místo toho, abyste dovolili ostatním určit vaše priority za vás nebo se nechali rozptýlit dřinou."