Goon #0: Drsný kšefty přehled
Eric Powell
Páter Monster se právě usadil v Lonely Street a má v úmyslu vybudovat armádu zombie. Goon je jediný člověk, který ho může zastavit. Jeho rané bitvy s nemrtvými se mísí s příběhy z Goonova mládí, kde poznáme jeho cirkusovou rodinu a dozvíme se, jak se stal hlavou notoricky známé zločinecké rodiny. Původně publikoval černobílý komiks Goon sám Eric Powell. Toto nové obarvené vydání také obsahuje obsáhlý skicář s Powellovými poznámkami, které nám představují nejranější návrhy a také první nepublikované Goonovy příběhy.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Goon #0: Drsný kšefty. Přihlašte se a napište ho.
Jak píše sám autor v úvodu, je to hrozná blbost. A má pravdu. Nicméně je to i přes brutalitu docela zábavné dílo. I když na konci i autor uznává, že hrát baseball s nemluvňaty je už trochu za hranou.
Musím se přiznat, že jsem tento díl četl podruhé, jelikož jsem se nemohl nabažit Goona. Bylo to stejně super, jako když jsem to četl poprvé. Goon je jednoduše hrouda svalů, která se musí potýkat s různými problémy. I když je tento díl velice krátký, tak jsem si ji velice užil. Doporučuji a hodnotím 5 svalnatými hvězdičkami.
Kniha Goon #0: Drsný kšefty v seznamech
2012 | Goon #1: Nic než utrpení |
2015 | Goon #3: Samej průšvih |
2013 | Goon #2: Mé vražedné dětství |
2018 | Neuvěřitelné příběhy |
2015 | Goon #4: Čest a děsivé konsekvence z ní plynoucí |
Autor v předmluvě nultého Goona brutálně shazuje, ale já tam tedy žádnou nižší kvalitu neviděl (i když uznávám, četl jsem zatím jen jedničku). Já se bavil. Humor je naprosto divný a střelený, úchylný a nechutný... a mě asi děsí, že se mi to líbí.