H₂O a poklad šíleného oka přehled

H₂O a poklad šíleného oka https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/537248/bmid_h2o-a-poklad-sileneho-oka-662c496501a07.jpg 4 41 41

H2O série

< 2. díl >

Státní banka v ohrožení. A někdo chce zastavit orloj. Není čas ztrácet čas! Padouch nikdy nespí, jelikož pláchl z kriminálu a spřádá sen o epochálním vyloupení státní banky. Jenže proti němu zase stojí nyní už páťáci Hubert, Hugo a Ofélie – čili jednotka rychlého nasazení H2O vyzbrojená zmenšovadlem, které jí umožňuje dostat se k lumpárnám hloub a hlavně na kloub. Kouzlo přístroje sice pokaždé působí jen šedesát minut, ale i tak lze ve stověžaté matičce, nad níž se klene Prahrad s katedrálou svatého Dyndy, zažít víc než pouhou pidiporci akčního dobrodružství. A protože vše halí osvědčené přítmí stylu „noir“, hurá do útrob kandelábru, odkud se dá dojet gotickým metrem až na místo činu, zachránit národní kasu a snad i orloj a celé velkoměsto. Vždyť pro tuhle neohroženou partu platí, že všichni za jednoho, i kdyby jim technika klekla. Druhý díl ságy o klanu H2O, který je živou vodou současné české beletrie pro děti. Svezení prastarou MHD a střet se sektou šílenců v ceně!... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize H₂O a poklad šíleného oka. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (11)

Nuttelka
03.04.2023 4 z 5

(Audiokniha)
Opět jsem si dala odreagování a utekla jsem k poslechu pro děti :-) Jiří Lábus je skvělý, dobrodružství v jeho podání si náramně užijete...

maximus13
27.10.2022 5 z 5

Posloucháno jako audiokniha. Příběh výborně napsaný a srandovní. Krásný děj o třech kamarádech, kteří zažívají neuvěřitelné dobrodružství. Velice milá kniha, která nás všechny mile překvapila. Prosím zkuste si koupit audioknihu, protože kniha NAČTENÁ JIŘÍM LÁBUSEM JE NAPROSTÁ BOMBA! Jeho interpretace vás přilepí k sedadlu a zjistíte, že sedíte na parkovišti a nejste schopni knihu vypnout. Intonace jeho hlasu, který reaguje na děj knihy je opravdu fenomenální!


HerrPilot
15.09.2022 4 z 5

Tahle knížka mi přišla jako dát to podruhé dohromady s atraktivní exkou – pořád pěkné, ale první série je přeci jen o něčem jiném.
Zatímco v první knize soujmenovec apoštolův opatrně představoval hrdiny a vychutnával si celkem nakažlivou onanii nad svým vynálezem, mikroponorkou MPS Stanč... Abramis, tady už s Abramisem tak moc nepracuje (zkrátka Hubert už tak moc nevynalézá; ve zbytku týmu se ovšem dříve rozdané funkce taky nějak rozplývají). Čekal jsem nějaký nákres mikrovzducholodi Abramis (tak jako v prvním díle), nedočkal jsem se. Čekal jsem nákres gotické lokomotivy, taky jsem se nedočkal.
Rovněž příběh byl v prvním díle tak nějak... údernější. Prvním dílem by se dal ukovat Mjollnir, tím druhým už jen nějaké silnější vesnické kladívko.

Stančík má pořád spoustu nápadů, objektivně by to ovšem bylo na 3*. Ale jelikož jsem se v první části poprvé po dlouhé době dusil i něčím jiným, než jazykem mé atraktivní ex, tu jednu * tam ještě přihodím.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha H₂O a poklad šíleného oka v seznamech

v Přečtených48x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených6x
v Knihotéce3x
v Chystám se číst11x
v Chci si koupit4x
v dalších seznamech2x