Exodus přehled

Exodus
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/500754/exodusIVbUAv-QZ4-.jpeg 4 406 406

Havraní bratrstvo série

Dokázali byste žít ve lži? Je to město duchů. To místo, které mě pronásleduje. To místo, které mě stvořilo. Vím, že na Triple Falls nikdy nezapomenu a že si s sebou navždy ponesu všechno, co jsem tu zažila. Pořád je všechny cítím, své letní kluky. Podvolila jsem se jim, přestože jsem vycítila nebezpečí. Nedbala jsem jediného varování. Nechala jsem se ovládnout svými city a láskou a nechala se jimi taky zničit. Hrála jsem svou roli, přestože jsem měla oči otevřené dokořán, a pokoušela osud, dokud mi to nedal sežrat. Nikdy nebylo úniku. Za to, co se stalo, můžeme všichni. Každý si odpykáváme vlastní trest. Byli jsme neopatrní a lehkomyslní. Mysleli jsme si, že nás naše mladí chrání a oprošťuje od hříchů, a všichni jsme za to zaplatili. Už nebudu dál předstírat, že jsem největší kus sebe nezanechala v těchto kopcích a údolích, mezi mořem stromů, které skrývá moje tajemství. Proto jsem se vrátila zpátky. Abych se smířila se svým osudem. A jestli během svého pobytu tady nebudu schopná truchlit natolik, abych se vyléčila, zůstanu nemocná. Takové bude moje prokletí. Chci se teď smířit s tím, kdo jsem, bez ohledu na to, jak to dopadne. Protože já už ve lži žít nemůžu.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Red

Exodus, 2020

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Exodus. Přihlašte se a napište ho.

p. Rochesterová
25.11.2024 3 z 5

No, po prvním dílu jsem měla rozporuplné pocity a nijak ho nekomentovala..hned jsem pokračovala druhým a za chvíli to chtěla vzdát..hrdinka ve městě poznala všeho všudy 5 chlapů a rovnou 3 z nich byli rozbuškou pro její klín....autorce se nedá upřít, že píše velice čtivě a poutavě..a slzy byly nakonec taky..uvidíme jestli se do toho pustím do třetice......

Adriana21
22.11.2024 5 z 5

(SPOILER) Tak tohle byl pro mě emocionální masakr. Už se párkrát stalo, že mě nějaká kniha dostala, ale tohle? Tahle kniha mě totálně rozsekala. Většinu příběhu jsem probrečela. To, co se tam dělo? Ještě teď po několika hodinách, kdy jsem knihu dočetla a vzpomenu si na některé pasáže, tak se rozbrečím.

Vajíčka... naměkko, kávu...černou, hudbu...nahlas, auta...rychlá, ženu...

Čekala jsem své zlaté slunce nebo svůj chladný temný mrak, a představu, že už je nikdy neuvidím, nemůžu unést.

V tu chvíli jsem si jistá, že bitvu, kterou sváděli o to, abych k nim mohla patřit, prohráli. A jednoho dne možná nepřijde nikdy.

Spi, princi, řeknu tiše a kousnu se do rtu, když mu na tvář začnou kapat moje horké slzy.

Prostě jeden emocionální mazec za druhým.
Když jsem o prvním dílu psala, že je to jedna z nejlepších knížek, co jsem letos četla, nebo vůbec četla, tak jsem netušila, že Exodus ji překoná. Tohle je nejlepší kniha, kterou jsem četla!

lucikristin
05.11.2024 5 z 5

Já touhle sérií prostě žiju a dle toho, jak mě tento díl rozebral, možná až moc. Byla to horská dráha emocí - od druhé půlky jsem byla často teda smutná, oči mi přeskakovaly nevědomky řádky a stránky a hledaly nějaký náznak toho, že je špatným dnům konec a bude to zase hezké, intimní a úsměvné. Ale Kate Stewart se s tím tedy nepárala a dala slušnou nálož toho, v co jsme nikdo nedoufal.
Trošku mě zklamalo to, že jsme skočili o pár let dopředu, a tak jsem s Cecílií už nesdílela tu samou věkovou kategorii. Ale pořád si nějak udržuje takovou povahu, jak ji známe z předchozího dílu, jen má teď o trošku ostřejší lokty.
Třetí díl bude přečtený jedním dechem!

10 nejprodávanějších eknih (říjen)

10.11.2023

Mezi dvěma světy, Dvojník a další knižní novinky (27. týden)

03.07.2022

Kniha Exodus v seznamech