HC Slavia Praha: 120 let nejstaršího klubu přehled
Jiří Stránský
Zbrusu nová kniha vycházející ke 120. výročí založení hokejové Slavie přináší poutavé vyprávění z historie nejstaršího českého hokejového klubu. Součástí knihy je i sekce s exkluzivním vyprávěním osmi klubových legend, mezi kterými najdeme například i Vladimíra Růžičku. Ikony Slavie z pohledu první osoby vzpomínají na svá léta strávená ve Slavii a přináší doposud nezveřejněné informace a často i velice emotivní prožitky.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize HC Slavia Praha: 120 let nejstaršího klubu. Přihlašte se a napište ho.
Kniha HC Slavia Praha: 120 let nejstaršího klubu v seznamech
2006 | Zdivočelá země / Aukce |
1991 | Zdivočelá země |
1998 | Štěstí (10 povídek) |
2013 | Balada o pilotovi |
2004 | Tichá pošta |
Jsem letitou velkou fanynkou HC Slavia Praha a pokud mi to čas dovolí tak i nové generaci Slávistů chodím moc ráda fandit a tak jsem tuto výroční krásnou knihu musela mít.
Kniha mapuje historii tohoto hokejového klubu od roku 1900 do součastnosti. Připomíná i nejlepší hráče Slávie, jako byli Jiří Holeček, Josef Hronek - nejznámější brankáři Slávie, Josef Beránek- útočník Slávie a další skvělé hráče.
Knihu určitě doporučuji fanouškům nejen tohoto slavného hokejového klubu HC Slavia Praha, ale i všem příznivcům hokeje.