Helimadoe přehled

Helimadoe
https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/178485/bmid_helimadoe-uKf-178485.jpg 4 385 385

Helimadoe, poslední román Jaroslava Havlíčka, je příběhem o ovdovělém doktoru Hanzelínovi a jeho pěti dcerách – HEleně, LÍdě, MArii, DOře a Emě. Dívky pracují v domácnosti, poněvadž Hanzelín nesouhlasí se vzděláváním žen, až jednou do města přijede kouzelník, který okouzlí Doru a přemluví ji, aby s ním utekla...... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Helimadoe. Přihlašte se a napište ho.

Blue
předevčírem 5 z 5

Literatura je bezbřehá, takže se mnohdy dostáváme k některým zajímavým autorům a vynikajícím knihám ze značným zpožděním. Jaroslav Havlíček je pro mne jedním z těchto zajímavých autorů a Helimadoe jednou z těchto vynikajících knih. Vřele doporučuji.

klobonek
18.01.2025 4.5 z 5

Pěkný příběh v době, která nebyla zkažená konzumem, zároveň v době, která přinášela řadu komplikací díky horšímu zdravotnictví.

marteen
05.01.2025

Jaroslav uměl psát jako málo kdo a jeho knihy, to je sázka na jistotu skvělého hřejivého čtení, které vás vtáhne nejen do příběhu, ale i do doby, ve které se děj odehrává. Tato kniha je tomu důkazem!

Anděl, Zvěsti a dalších 30 eknih zdarma ke stažení

14.08.2024

Pamatujte si, nejlepším lékařem je napěchovaná nedobytná pokladna.

Kniha Helimadoe v seznamech

v Mé knihovně253x