Kamenný déšť přehled

Kamenný déšť
https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/145317/bmid_juul-henning-kamenny-dest-ofT-145317.jpg 4 198 198

Henning Juul série

1. díl >

Novinář Henning Juul se po dvou letech od tragické události, kdy v jejich bytě v Oslu zahynul při požáru jeho šestiletý syn Jonas, vrací znovu do práce, do redakce internetových novin. Od této tragické události má Henning nejen viditelné jizvy po popáleninách ve tváři, ale i ty neviditelné na duši. Jen obtížně se adaptuje do prostředí, ve kterém se znovu setká se svými starými kolegy, ale také se svojí bývalou ženou, matkou Jonase. Jeho první den v práci začne tiskovou konferencí, na které policie oznámí nález mrtvoly mladé ženy ve stanu na Ekebergu. Žena byla ukamenována, její záda nesou stopy po bičování a jednu ruku má uříznutou. Henninga hrůzný případ zaujme a začíná s nasazením vlastního života pátrat na vlastní pěst...... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , MOBA (Moravská bastei)

Skinndød, 2010

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kamenný déšť. Přihlašte se a napište ho.

Kalokagathia
20.10.2024 2 z 5

Nastesti pred ctenim knihy zamerne nectu zdejsi komentare. Takze jsem si knihu pujcila a precetla celou. Patrim k vyjimkam, ktere nemaji rady severske detektivky a tady se mi to opet potvrdilo. Zhruba ve tretine knihy jsem si zacala vypisovat jmena osob a jejich zarazeni, popsala jsem s nimi celou A4, ale diky tomu jsem se konecne v norskych a arabskych jmenech neztratila. Ale jinak spad to nema, kdo je vrah, tusi ctenar od pulky knihy, neuveritelna hloupost policie, kterou musi zastoupit chudak novinar. Ale chvalim, ze si vsichni netykaji, s tim mam problem.
Ja nevim, ale za me chabej prumer

Julka5259
03.09.2024 2 z 5

To se mi nelíbilo. Asi ve třetině jsem to vzdala, knihu jsem odložila nedočtenou. Vadily mi úvahy co by kdyby a erotické fantazie Bjarneho při pohledu na kolegyni. Nemusím mít všechno.

HŠ
15.08.2024 2 z 5

(SPOILER) To bylo teda něco! Takového balastu kolem všeho. Nesnáším takovéto rádoby tajemno kolem minulosti hlavních hrdinů. O novinařině jsem se moc nedozvěděla. Velmi mě překvapilo, jak policie tajně spolupracuje s médii, ale naopak novináři z jednoho zpravodajství nespolupracují spolu. Každý více či méně ochotně hovoří s novinářem? Těžko uvěřitelné. Štvaly mě poznámky ohledně sexistických narážek Bjarneho na svou kolegyni - zbytečné. Jedno velké zklamání.

Kniha Kamenný déšť v seznamech