Skandál přehled
Gayle Callen
His Trilogy série
< 2. díl
Lady Emmeline Prescottová je udivena a pohoršena, když si jí sir Alexander Thorton, nenapravitelný sukničkář, zničehonic začne všímat, a dokonce s ní i flirtuje. Pohledný mladík ji nejen dokáže přivést do rozpaků, ale probudí v ní i nežádoucí touhu. Alex uzavřel s přítelem sázku, že vyláká polibek od nevinné panny. Nejprve si však musí poradit s gardedámou dívky, jež má být obětí sázky - její upjatou starší sestrou Emmeline. K Tortonovu úžasu ho však rozumná a vyrovnaná Emmeline okouzlí natolik, že zatouží spíše po jejích plných rtech. Na ty však může zapomenout, pokud chce pokračovat ve svém dosavadním svobodném způsobu života. Aby Emmeline získal, musel by se oddat zrádné touze svého srdce po opravdové a vášnivé lásce.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2008 , OldagOriginální název:
His scandal, 2002
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Skandál. Přihlašte se a napište ho.
Na tuhle knížku jsem se hodně těšila a jsem jí nadšená. Krásný příběh moc si mi líbil. Už se nemůžu dočkat až si přečtu knížku od této autorky. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.
Bohužel půjdu proti proudu. Strašně mě to zklamalo. Musela jsem se do čtení strašně nutit a ještě jsem hodně přeskakovala. Vlastně vůbec nechápu, proč má kniha tak vysoké hodnocení
Ne, ne, ne a ne, vždyť tam vůbec o nic nešlo, nebyla tam žádná zápletka, prostě nic, co by tu nudu trochu oživilo.
Alexe bych si nevybrala, ani kdyby to byl poslední mužský na světě a Em si taky celou dobu jen na něco hrála a nežila svůj vlastní život, ale život druhých.
První díl se mi líbil mnohem víc, tam se alespoň něco dělo, ale tohle bylo pro mě jen další utrpení
Kniha Skandál v seznamech
2008 | Skandál |
2012 | Lekce svádění |
2010 | Neobyčejný ženich |
2009 | Jeho vyvolená |
2011 | S vikomtem v ložnici |
(SPOILER) Pochybuju, že by se v 16. století mohla vznešená dáma pohybovat jen tak sama bez dozoru po Londýně. V těchto ohledech je kniha krotká až naivní. Také jsem moc nepochopila ten útěk od kostela - patrně snaha autorky vnést do děje stejný prvek, který výrazně ovlivnil předchozí díl.
Jinak je to hezký a docela zábavný příběh. Alex je k pomilování. On i Emmeline si navzájem léčí zraněnou duši a že nakonec tlačila ke sňatku ona jeho, i to, jak to přijal, se mi líbilo.
Kent by zasloužil spráskat.