Místní hrdinové přehled
Garth Ennis
Tommy Monaghan odstraňuje superlidi. Je to férovější – a navíc je za ně víc peněz. Jenže takovýhle člověk je dost na očích, takže není divu, že si ho všimne vláda a udělá mu nabídku, kterou nemůže odmítnout. Bude pracovat pro ně a likvidovat superhrdiny, kteří si nehledí svého a dělají problémy. Jenže Hitman odmítne a tím si udělá nepřátele na vysokých místech... a navíc se do hry vloží i Green Lantern. A jako by neměl Hitman dost problémů, čekají na něho ještě zombie tučňáci!... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Místní hrdinové. Přihlašte se a napište ho.
Trochu slabší, než naprosto perfektní první díl. I tak je to parádní kousek. Musím vyzdvihnout dialogy, ty jsou výborné a hlavně autentické. Celá parta borců je skvělá, hned bych s nimi šel na jedno.
Kniha Místní hrdinové v seznamech
Část díla
2005 | Syn člověka |
2004 | Jako pára nad Texasem |
2013 | Karty jsou rozdaný |
2004 | Punisher 1 |
2016 | Darkness Kompendium: Kniha 1 |
Tak tímto dílem si mě Ennis získal. Bavil jsem se neustále, dialogy v sobě mají porci drsňáckyho humoru a gagy zase humoru černého, jak irskej Guinness. Partičku kolem Monaghana si nelze nezamilovat a autoři umí zahrát i na vážnější notu. V části z gothamského akvária a Hackenova běsnění jsem se dokonce hlasitě smál, což je asi nejlepším doporučením.