Hlas kukačky (2019) | Databáze knih

Hlas kukačky přehled

Hlas kukačky
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/403896/bmid_hlas-kukacky-sAE-403896.jpg 5 2327 2327

Napínavý příběh o pátrání po tajemství, o němž se i v nejužším rodinném kruhu jen šeptá. Příběh o rozplétání složitých lidských vztahů táhnoucí se hluboko do minulosti. Začalo to už v dětství jako pouhá zvědavost, ale tehdy Kristýně na otázky nikdo neodpověděl. V průběhu let se zvědavost změnila v potřebu odhalit vlastní kořeny a přijít rodinným záhadám na kloub. Už dospělá Kristýna se snaží pochopit jednání svých nejbližších, o nichž si myslela, že je důvěrně zná.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hlas kukačky. Přihlašte se a napište ho.

kopeceli
dnes 5 z 5

Jsem moc ráda, že jsem toto dílo objevila. Líbí se mi knihy, které do všedních, únavných dnů přinášejí světlo, naději.
Bezdětná kuchařka Heda se Irmě stala opravdovou matkou. Irma je zase postavou, se kterou se čtenářka chce ztotožnit, ačkoliv je to osud těžký. Laskavá Magda trojici doplňuje.
Jsem spokojená, doporučuji.

S.sidi
22.02.2025 4.5 z 5

Příběh silných žen,které se musí vypořádat se vším,co jim život přináší.Moc příjemný poslech díky Daně Černé.

Uma
18.02.2025 5 z 5

Nádherná kniha! Nemám slov.

100 nejčtenějších knih roku 2023

27.12.2023

Psychologové tvrdí, že se všemi křivdami dětství se má člověk vyrovnat do čtyřiceti. Po čtyřicítce by měl s konečnou platností přestat řešit, že byl buď sirotek, anebo ho rodiče měli méně rádi než sourozence. Že se mu spolužáci posmívali a učitelé si na něho zasedli.

Hodní umírají stejně snadno jako zlí.

Nakonec se ukázalo, že Josef je obyčejný zbabělec, jak tomu u domácích tyranů nezřídka bývá.

Více citátů z knihy najdete u autora.

Kniha Hlas kukačky v seznamech

v Přečtených3 293x