Hlas kukačky přehled

Hlas kukačky
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/531454/bmid_hlas-kukacky-65c1d3432517d.png 5 2236 2236

Audiokniha Hlas kukačky obsahuje silný, strhující příběh podle skutečné události. Autor Hana Marie Körnerová, čte Dana Černá. Režie Helena Rytířová. 2. MÍSTO ve výročním ocenění AUDIOKNIHA ROKU 2021 v kategorii NEJLEPŠÍ INTERPRETKA TAJEMSTVÍ, O NĚMŽ SE I V NEJUŽŠÍM RODINNÉM KRUHU JEN ŠEPTÁ. Začalo to už v dětství jako pouhá zvědavost, ale tehdy Kristýně na otázky nikdo neodpověděl. Až na prahu dospělosti nedopatřením vyslechne rozhovor, jehož obsah si nedovede představit snad ani v nejhorším snu. Zná vůbec své nejbližší? Délka: 8 hodin a 32 minut.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hlas kukačky. Přihlašte se a napište ho.

lulucinax
12.11.2024 4 z 5

Další rodinné drama, kde se pomalu odkrývají dávná tajemství a křivdy z minulosti. Doba hrdiny dohnala k věcem a rozhodnutím, která se jim nechtěla dělat a pak řeší následky, respektive to dusí v sobě nebo to občas bouchne.
Kniha se poslouchala velmi pěkně a do hrdinů jsem se dokázala vžít. Neměli to vůbec jednoduché. Autorka píše čtivě, ale možná už jsem jí trochu přesycena. Ještě bych si potřebovala sehnat poslední díl série Vesnice Stamice: Co neodvál ani čas
a budu spokojena. Asi raději zvolím poslech, až někdy bude.

Yaney
06.11.2024 5 z 5

Když jsem si četla anotaci, tak jsem už měla v hlavě jasno, jak bude příběh vypadat. Velmi jsem se mýlila. Jak bylo vyprávění řazeno za sebou mně moc bavilo. Moje již třetí kniha od HMK a opět nezklamala.

Katka81
02.11.2024 5 z 5

Pro mě neznámou knihu/autorku jsem objevila náhodou a konalo se velké a příjemné překvapení. Četla se dobře a děj odsýpal. Určitě si zkusím přečíst i další knihy autorky.

100 nejčtenějších knih roku 2023

27.12.2023