Hlas kukačky přehled

Hlas kukačky
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/531454/bmid_hlas-kukacky-65c1d3432517d.png 5 2343 2343

Audiokniha Hlas kukačky obsahuje silný, strhující příběh podle skutečné události. Autor Hana Marie Körnerová, čte Dana Černá. Režie Helena Rytířová. 2. MÍSTO ve výročním ocenění AUDIOKNIHA ROKU 2021 v kategorii NEJLEPŠÍ INTERPRETKA TAJEMSTVÍ, O NĚMŽ SE I V NEJUŽŠÍM RODINNÉM KRUHU JEN ŠEPTÁ. Začalo to už v dětství jako pouhá zvědavost, ale tehdy Kristýně na otázky nikdo neodpověděl. Až na prahu dospělosti nedopatřením vyslechne rozhovor, jehož obsah si nedovede představit snad ani v nejhorším snu. Zná vůbec své nejbližší? Délka: 8 hodin a 32 minut.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hlas kukačky. Přihlašte se a napište ho.

chrudas
dnes 5 z 5

Krásný příběh o nelehkých životech žen jedné rodiny. První část s Editou mě nadchla, jen škoda, že se paní autorka trošku víc nerozepsala v části o mobilizaci a následného vyhnání českých rodin ze Sudet. Druhá část o Irmě si zaslouží také pozornost, už kvůli silné vůli žít lepší život než ten, který se na stránkách knihy odehrává. Myslím, že se to Irmě povedlo i když až ve vyšším věku.

Luňajda
24.03.2025 5 z 5

Stejně jako Heřmánkové údolí silný příběh o silných ženách, které toho na svých bedrech musely unést až neuvěřitelně mnoho. Obě knihy mě velmi oslovily, jednoznačně plný počet hvězd a určitě si přečtu i další autorčiny knihy.

kvetomilka
17.03.2025 5 z 5

Mně se kniha líbila, jako zatím všechny knihy, které jsem od této autorky přečetla. Opět silný příběh, tentokrát rodinné drama, kde se pomalu odkrývají dávná tajemství a křivdy z minulosti. Kniha se četla dobře.

100 nejčtenějších knih roku 2023

27.12.2023

Psychologové tvrdí, že se všemi křivdami dětství se má člověk vyrovnat do čtyřiceti. Po čtyřicítce by měl s konečnou platností přestat řešit, že byl buď sirotek, anebo ho rodiče měli méně rádi než sourozence. Že se mu spolužáci posmívali a učitelé si na něho zasedli.

Hodní umírají stejně snadno jako zlí.

Nakonec se ukázalo, že Josef je obyčejný zbabělec, jak tomu u domácích tyranů nezřídka bývá.

Více citátů z knihy najdete u autora.

Kniha Hlas kukačky v seznamech

v Přečtených3 326x
v Mé knihovně501x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)