Hlava, nebo orel přehled
Lena Valenová
Bohemian Royals série
< 3. díl
V závěrečném dílu se členové královské rodiny vrací po letních prázdninách na Pražský hrad a společně s nimi přichází nová vlna skandálů, drbů a výzev. Brzy budou muset čelit situaci, která je mnohem vážnější, než se zprvu zdálo, a která ohrožuje samotnou existenci monarchie. Vzepřou se mladí Bohemian Royals nalinkovanému osudu a najdou osobní štěstí? Pořadí narození jim předurčilo životní cestu. Jejich činy budí vášně, jejich slova mají sílu zákona. Za zájmy svého srdce se ale musí naučit bojovat.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hlava, nebo orel. Přihlašte se a napište ho.
Nečte se to úplně snadno a nedokážu úplně říct proč. Těšila jsem se až to dočtu. Ale zajímalo mě, jak to dopadne. Rozhodně skvělý nápad, příběh je taky super i konec vyhovující. Jen ve mně kniha nic hlubšího nezanechala. 3,5*
Tak mám za sebou poslední díl a musím říct, že splnil všechna moje očekávání.
Těšila jsem se na odhalení, vysvětlení intrik, tajemství a vlastně na všechno čeho jsme se dočkali v minulých díle. A musím říct, že to bylo skvělé.
Kniha hezky navazuje tam, kde minulá skončila. I když to je po roce tak jsem se hned chytla a musím ocenit i seznam postav na konci. Oproti ostatním dílům bych řekla, že je tento díl víc takový ,,bulvární". Skandály atd. tady byly často. Moc se mi líbilo sledovat příběh ze 3 stran.
Konec byl za mě skvělý. Bylo tam napětí a rozhodně zvědavost jak to skončí a kdo usedne na trůn. Za mě to bylo skvělé a jsem spokojená.
Postavy za ty 3. díly udělaly pokrok. Takže ty co jsem neměla na začátku moc v oblibě jsem si taky na konec oblíbila. Velké plus dávám za slovní přestřelky postav. Některé opravdu pobavily.
Autorka přišla se zajímavým nápadem a skvěle ho zpracovala. Za mě to je skvělá série, s krásnými obálkami a zajímavý dějem. Rouhodně to můžu jenom doporučit. Doufám, že se někdy v budoucnu dočkáme nějaké další knížky z Českého království.
Proradná kráska, Poslední sbohem a další knižní novinky (19. týden)
05.05.2024
Kniha Hlava, nebo orel v seznamech
2019 | Cool Girl! |
2016 | Náhodní lháři |
2022 | Korunovace |
2017 | Nevyzpytatelný |
2017 | Střepy mozaiky |
Třetí díl byl opět velmi čtivý a napínavý, těžko se mi od čtení odcházelo, ale konec mne tak trochu zklamal a vlastně ani nevím proč. V celé sérii mi vadila jména a nesmyslný původ vládnoucí rodiny.