Hodinky od Ašera přehled

Hodinky od Ašera
https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/388636/bmid_hodinky-od-asera-QCP-388636.jpg 4 244 244

Co trápí dnešní třicátníky? Přemíra stresu, pocit osamění, nebo jen to, že si nemohou dovolit hodinky Hublot? Karla a Helenu spojí jedno letní odpoledne náhoda. Přestože pokračují každý svojí cestou, osud je svede zpátky k sobě. Touží po rodině, zázemí a smysluplné práci. Seberou odvahu a rozhodnou se zariskovat. Založí si rodinnou firmu. Tuší ale, jaké překážky spojené s podnikáním budou muset okusit? Jak je složité se v dnešní době vypořádat s nástrahami byrokracie a zákony? Vyčerpání, ale šťastni otvírají vytoužený obchod. Spokojený zákazník je jim největší odměnou. A když se někdy nedaří, stále je tu víra, že bude líp. Věděl to i starý Ašer, židovský hodinář z Letné, bez jehož pradávných hodinek by Karel s Helenou ztratili naději.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hodinky od Ašera. Přihlašte se a napište ho.

Janina2609
30.09.2024 4 z 5

“Dokud tečou slzy, žiješ."

Mám ráda příběhy ze života a tenhle by k nim mohl klidně patřit. Žádný složitý děj, ale s ubývajícími stránkami bylo jasné, že se k něčemu schyluje. Jen jsem si nebyla jistá v jaké oblasti hlavních hrdinů, jestli v pracovní, milostné rodinné nebo vztahové.
Poslouchala jsem jako audioknihu a skvělá interpretka Zdeňka Žádníková Volencová povýšila mé hodnocení na 4.

Nunynka
07.08.2024 4 z 5

Knihu jsem měla hodně rychle přečtenou. Životní příběh, který se děje nebo se může stát komukoliv z nás.

janka3232
14.07.2024 2 z 5

Mám moc ráda knihy Zuzany Dostálové, tahle mi ale přijde slabší. Příběh je super, ale tedy hlavní postava Heleny... pasivní fňukna, prostě jsem ji nedokázala fandit.

Kniha Hodinky od Ašera v seznamech

bibliografie romány