Holmes z Kjóta 4 přehled

Holmes z Kjóta 4
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/514040/bmid_holmes-z-kjota-4-uVW-514040.jpg 4 48 48

Holmes z Kjóta série

Středoškolačka Aoi Maširová pracuje na částečný úvazek ve starožitnictví Kura v kjótské nákupní čtvrti Teramači Sandžó, společně s vnukem majitele, Kijotakou Jagaširou, který je známý jako Holmes z Kjóta. V chrámu Nanzendži se skrývá přízrak – nepřekonatelný padělatel, který si vzal Kijotaku na mušku. V tomto díle se dozvíme o Kijotakově osudovém setkání s Enšóem, oním padělatelem, a jejich novém souboji.... celý text

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , Gate

Kjóto Teramači Sandžó no Holmes 4 / 京都寺町三条のホームズ

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Holmes z Kjóta 4. Přihlašte se a napište ho.

pejty
30.08.2024 5 z 5

Začíná mě tato manga bavit víc a víc. Zatím nejlepší díl.

Vjeerus
24.08.2024 4 z 5

Tento díl vlastně v mnohém navazuje na ten předchozí, jelikož zůstáváme v pomyslném boji mezi odhadci a padělateli. Jak je řečeno v knize, je to věčná tahanice o to být lepší, než ti druzí.
Autorka do příběhu zakomponovala oblíbené téma úhlavního nepřítele a tak Holmes z Kjóta získal svého Moriartyho.
I když je japonská kultura a historie fascinující, na můj vkus bylo v tomto díle těch památek, cenností a pamětihodností trošku moc, takže ty drobne informace se mi pletli a nebo jsem je rovnou vytěsňovala z paměti. Rozhodně ale příběh muže posloužit jako dobrá inspirace na výlety, pokud se člověk do Japonska chystá na dovolenou.
Celkově si ale příběh uchovává čtivost a milost a já se těším na další díly. Rozhodně mě zajímají další vlastnosti Holmese a jak (nebo jestli) se bude nějak rozvijet jeho vztah s hlavní hrdinkou, protože když jsou spolu, má to prostě šmrc.

Lovehorses365
06.05.2024 5 z 5

Lidičky čtěte!
Je to pořád lepší a lepší že už to asi lepší být nemůže!!!

Pasažér, Zmije a další knižní novinky (34. týden)

20.08.2023

Kniha Holmes z Kjóta 4 v seznamech