Hořká čokoláda přehled

Hořká čokoláda
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/214012/mid_horka-cokolada-214012.jpg 4 20 20

Tvůrce slavného filmového cyklu o Básnících Ladislav Pecháček se tentokrát představuje povídkovým souborem. Čokoláda může být i hořká: jeho hrdinové jsou samotáři, kvartální pijani, zneuznaní umělci a odkvetlé celebrity. Groteska žití je sice podle Forresta Gumpa pestrá bonboniéra plná překvapení,..

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hořká čokoláda. Přihlašte se a napište ho.

Hakl54
24.05.2024 5 z 5

Smutné, ale dobré povídky.

Mruskulka
03.04.2020 5 z 5

Tak tohle jsem vůbec nečekala. Knížku jsem si koupila už dávno za pár korun a vůbec nevěděla, do čeho jdu. Čtenářská výzva zavelela, přečíst něco od autora, který slaví letos kulatiny. Tak jsem prohledala knihovnu a natrefila na tuto knihu. Vůbec nic jsem nevěděla ani o autorovi, ani o knize. A dostalo se mi milého překvapení. Kniha obsahuje povídky, které byly hodně zajímavé a bavily mě. Jsem ráda, že tuto knihu vlastním a konečně jsem ji přečetla

Vendula39
06.03.2019 3 z 5

Jednoduše popsaná kniha. I když byl každý případ jiný, tak jedno měly společné. Umřel, nebo spáchal sebevraždu někdo z příběhu a chvíli před smrtí volal do poradny, aby mu dali nějakou radu. Knihu hodnotím průměrně, moc mě nenadchla, čekala jsem víc.

Knižní novinky (8. - 14. 10.)

07.10.2012

Kniha Hořká čokoláda v seznamech