Hospodyně přehled
Joy Fielding
Jodi Bishopová je úspěšnou realitní makléřkou a živitelkou rodiny. Harrison – její manžel – na ni kvůli tomu žárlí. Kdysi měl své velké sny, ale teď je jen průměrným spisovatelem. Jodi už nebaví neustálá snaha sladit chod rodiny, práci a potřeby vlastních rodičů. Její matka má totiž Parkinsonovu chorobu a zatím se o ni zvládá starat Vic – Jodiin otec. Taky však není nejmladší a neustálá péče jej vyčerpává. Uvítal by pomoc. Jodi se proto rozhodne najmout pro své rodiče hospodyni. Je to ale správné rozhodnutí? Kdo je vlastně ta žena, která najednou nosí matčiny šperky? O co jí jde? A jak daleko je kvůli tomu ochotna zajít?... celý text
Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: 2023 , KalibrOriginální název:
The Housekeeper, 2022
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hospodyně. Přihlašte se a napište ho.
Dlouho jsem přemýšlela, jak hodnocení vůbec napsat.
Wow efekt se bohužel nedostavil. V příběhu se řešila kniha Jodiina manžela .. že je moc rozvláčná a zdlouhavá .. a autorka si nejspíš neuvědomila, že i tato její je.
Jodi má můj obdiv, že to s otcem nevzdala. Ale jelikož jsem kdysi zahlédla srovnání s knihou Pomocnice, tak jsem čekala asi něco jiného. Ale ne nechci hanit - líbily se mi krátké kapitoly, takže se kniha dobře četla. I nápad byl dobrý. Jen té omáčky okolo bylo na mě trochu dost.
Pláňata, Nespoutaná Aljaška a další knižní novinky (40. týden)
01.10.2023
10 nejprodávanějších knih (34. týden)
31.08.2023
10 nejprodávanějších knih (33. týden)
23.08.2023
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
Kniha Hospodyně v seznamech
Parkinsonova nemoc péče o seniory hospodyně thrillery pro ženy
2008 | Zachráníš mě ráno |
2004 | Poprvé |