Hrrr na ně! přehled

Hrrr na ně!
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/532922/bmid_hrrr-na-ne-65dba53c60dcf.jpg 5 1235 1235

Úžasná Zeměplocha série

Mocní muži si rádi hrají na vojáky – a vhodná záminka se vždycky najde Na Zeměploše se vynořila nová země a s ní staré spory mezi exotickou Klačí a velkoměstem Ankh-Morpork. V tomhle rasovém a národnostním kotli to začíná vřít a najednou stačí mít o trochu tmavší pleť, aby ve vás dlouholetí sousedé viděli podezřelé cizáky, kteří je chtějí okrást nebo rovnou zavraždit a navrch ještě zprznit jejich manželky a dcery. A když se nakonec vydají na pochod dvě armády, jejichž generálům pranic nezáleží na lidských životech, velitel Elánius z ankh-morporské Městské hlídky si musí sakra pospíšit s rozkrytím zločinu tak strašného, že dokonce neexistuje ani zákon, který by ho postihoval. Jmenuje se VÁLKA.... celý text

Literatura světová Humor Fantasy
Vydáno: audiokniha , OneHotBook

Jingo, 1997

Interpreti: Jan Zadražil

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hrrr na ně!. Přihlašte se a napište ho.

Koza3
07.02.2025 4 z 5

Dost jsem to nakombinoval s audioknihou, která byla fakt super. Musím říct, že jsem si Nobyho nebo Tračníka v hlavě představoval jinak, ale to co jsem dostal sedělo jak slepice na hlavu - suprově. Je to kniha o hlídce, ale není úplně z Ankh-Morporku. Užijete si konečně více Vetinariho (klidně bych mu dal samostatnou příběhovou linku) a Noby si konečně pokecá s ženami. Spousta super vtípků, jde vidět, že Pratchet už přerostl vlastní špičkovost a jen tak někdo se mu nevyrovná.

Luigi1
26.01.2025 5 z 5

Tato kniha se mi moc líbila bylo pěkné počtení

aliencz
03.01.2025 4 z 5

super kniha

Kniha Hrrr na ně! v seznamech

v Přečtených2 174x
v Mé knihovně677x