Hrrr na ně! (limitovaná sběratelská edice) přehled

Hrrr na ně! (limitovaná sběratelská edice)
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/508915/bmid_hrrr-na-ne-limitovana-sberatelska-e-KhF-508915.jpg 5 1233 1233

Úžasná Zeměplocha série

Ze zeměplošského moře se zvedla větrná korouhvička a teď najednou každý ví, kam vítr vane. Vynořila se nová země a staré spory. A když se dvě armády vydají na pochod, velitel Elánius z ankh-morporské Hlídky má jen několik hodin na rozřešení zločinu tak strašného, že do konce neexistuje ani zákon, který by ho postihoval. Ten zločin se jmenuje „VÁLKA“. Elánius proti zlým protivníkům, kteří se ho snaží dostat… a to jsou lidé, kteří stojí na jeho straně. Nepřítel by mohl být ještě mnohem horší. A v jeho diáři je v kolonce „Dnes nezapomeň“ napsáno – umřít! Ale dělat by to raději neměl, protože největší vynálezce a nejmazanější politik světa se už vydali na bojiště s malým balíčkem, který má zaručeně zastavit boj…... celý text

Literatura světová Humor Fantasy
Vydáno: , Talpress

Jingo, 1997

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hrrr na ně! (limitovaná sběratelská edice). Přihlašte se a napište ho.

Luigi1
26.01.2025 5 z 5

Tato kniha se mi moc líbila bylo pěkné počtení

aliencz
03.01.2025 4 z 5

super kniha

Forsaken
28.12.2024 5 z 5

Ano, vím, jsem velmi předvídatelným hodnotitelem. Siamská dvojčata Terry Pratchett / Jan Kantůrek mě při své práci na zeměplošském cyklu nedokázala nikdy úplně zklamat. Vzdáleně si pamatuji, že jsem měl nějaké potíže se sympatiemi v interakci se svazkem Malí bohové, ale ten bych si musel znovu přečíst, abych ho vnímal svým současným, časem zerodovaným mozkem. Tato kniha obsahuje Hlídku, Patricije, geniálního (a v jistých ohledech až děsivě nedůvtipného) vynálezce (mimo jiných zaměření), válku dvou mocností a návod k odhalení vraha prezidenta Kennedyho. A to je na mých pět hvězdiček dostatečná náplň.

Kniha Hrrr na ně! (limitovaná sběratelská edice) v seznamech

v Přečtených2 168x