Hypnotizér přehled
Lars Kepler
Detektiv Joona Linna série
ADK uvádí: Psychiatr Erik Maria Bark je uznávaný odborník na léčbu traumat pomocí hypnózy. Jedné prosincové noci ho probudí zvonění telefonu. Volá mu detektivní inspektor Joona Linna z nemocnice ve Stockholmu a prosí ho, aby okamžitě přijel k případu malého chlapce, který je v bezvědomí, ve velmi kritickém stavu. Erik je jedinou nadějí, jak může policie chlapce vyslechnout a zjistit, kdo brutálně zavraždil jeho rodiče a mladší sestru. Doufají, že vraha vystopují a zachrání jeho starší sestru dřív, než bude pozdě.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno:Originální název:
Hypnotisören, 2009
Interpreti: Pavel Rímský
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hypnotizér. Přihlašte se a napište ho.

Poslouchala jsem jako audioknihu. Nebylo to špatné, ale také to úplně nebylo ono. Vlastně celý případ spíš než vyšetřovatel vyšetřovala rodina sama, takže to je taková zvláštní detektivka. Kdybych to četla jako knihu, asi bych ji nedočetla.
„I paranoidní osoby může někdo pronásledovat.“
Kniha Hypnotizér v seznamech
v Přečtených | 10 188x |
ve Čtenářské výzvě | 1 209x |
v Mé knihovně | 1 877x |
v Chystám se číst | 1 159x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
detektivní a krimi romány zfilmováno švédská literatura hypnóza masové vraždy, sériové vraždy severské krimi psychologické thrillery policejní vyšetřováníAutorovy další knížky
2011 | ![]() |
2013 | ![]() |
2015 | ![]() |
2012 | ![]() |
2018 | ![]() |
Ze začátku jsem se nemohla zacist, občas mě tahal slovosled za uši, ale možná to bylo jen překladem. Příběh zajímavý,napínavý. Avšak čekala jsem vyšetřování především od Joony Linny, jako jsem byla zvyklá u jiných detektivek, ale tady to bylo trochu jiné. Chybělo by dovysvětlení od pachatelů/některých postav, nějaký jejich pohledy na věc apod. Linka Josef Ek najednou rychle ukončena bez dalšího propracování. Což mi přišlo škoda. A některé věci by mohly být vice rozebrane. Ale jinak celkově za mě dobrá kniha. Uvidím jestli se pustím do dalšího dílu.