Inkoust přehled
Alison Belsham
Jeho tetování je rozsudkem smrti. Od autorky bestselleru Tatérka. V temných uličkách Brightonu kdosi napadl mladou ženu. Zranění se zprvu nezdají vážná, ale oběť za 24 hodin umírá v agónii a na jejím těle se najde smrtící tetování. Po zmizení druhé ženy už inspektor Francis Sullivan ví, že čelí sériovému vrahovi. Jedno ale nečekal: hlavním podezřelým je Alex Mullins, syn tatérky a jeho bývalé milenky Marni. Dokážou se přenést přes minulost a spojit síly, než se rozsudek smrti objeví na kůži další oběti?... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno:Originální název:
Her Last Breath, 2019
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Inkoust. Přihlašte se a napište ho.

(SPOILER) Příjemná odpočinková detektivka, kde není moc mrtvol a kde se čtenář dozví i motiv činu vraha, dobře se poslouchala v audio verzi. Na začátku mi přišlo, že policie úplně moc po věcech nepátrala, patoložka nenašla skryté UV tetování a opravdu honili Alexe jen proto, že oběti znal? K tomu mám docela výhrady, no a na závěr bych i čekala, že policie začne řešit i zneužívání dívek svými blízkými, aspoň náznak tam zaznít mohl, ne? Možná bylo z audio knihy necitlivě vypuštěno? Také mohl být trochu dovyprávěn příběh Marni, i když možná to bude v dalším díle.

možná proto, že jsem tenhle díl četla hned po prvním, přišlo mi to trochu jako nastavování - spousta věcí se opakovala; špatné to nebylo, ale žádný zázrak opravdu taky ne;
Knižní novinky (19. týden)
09.05.2021
Knižní novinky (43. týden)
18.10.2020
Kniha Inkoust v seznamech
v Mé knihovně | 394x |
2018 | ![]() |
2020 | ![]() |
2022 | ![]() |
2024 | ![]() |
2025 | ![]() |
Další vyšetřování inspektora Sullivana bylo super, lehce psané a čtivé, beru další díl