Dokonalé stopy přehled

Dokonalé stopy
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/403945/bmid_dokonale-stopy-uuc-403945.jpg 4 1693 1693

Dokonalý zločin je takový, o kterém nikdo neví! V odlehlém koutě Skotské vysočiny shořelo tělo Elaine Buxtonové. Jediné, podle čeho může policie pohřešovanou právničku identifikovat, je zub a cár zkrvaveného šátku. V tajné místnosti kdesi v Edinburghu mezitím skutečná Elaine Buxtonová vyděšeně křičí do tmy. Inspektor Luc Callanach opustil slibnou kariéru u Interpolu a začíná od nuly. Obstojí před novými kolegy i ve střetu s vrahem, který za sebou pečlivě zahlazuje všechny stopy?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: ekniha , Plus

Perfect Remains, 2017

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dokonalé stopy. Přihlašte se a napište ho.

Láďa92
25.10.2024 3 z 5

Po přečtění knihy tak vysoké hodnocení upřímně nechápu. Skoro od začátku známe totožnost vraha a z příběhu se tak pro mě vytratilo napětí. Násilí vraha popisované v knize na mě působilo prvoplánově a až zbytečně, připomnělo mi to knihy od mého oblíbeného autora Chrise Cartera, ale ten má psychologii vrahů výborně promyšlenou, zde jsem motivaci pachatele vlastně moc nechápal a autorka se snažila jen za každou cenu brutalitou šokovat. Separátní linka s odloženými novorozenci byla zbytečná a rušivá. Hlavní vyšetřovatel na mě místy působil arogantně a ufňukaně, ale parťačka Turnerová byla na druhou stranu sympatická. Linka s jeho bývalou kolegyní z Interpolu, která se náhle zjevila u Callanacha na oddělení mi přišla vyloženě neuvěřitelná a na sílu. I přes tyto výhrady netvrdím, že se jedná o vyloženě špatnou knihu, ale pokud máte detektivní žánr načtený, tak ve Vás nic moc nezanechá.

Balenka
09.10.2024 1 z 5

Jojoj, tak toto bolo podľa mňa veľmi slabé. Meno vraha prezradené hneď v prvých kapitolách, preto žiadne napätie ani prekvapenie nečakajte. Po ďalších knihách od tejto autorky určite nesiahnem.

vladimir5170
05.10.2024 4 z 5

Postavy a jejich vztahy 5*, příběh 3*, čtivost 4*. Za čtyři hvězdičky to stálo.

Zatmění, Řeka času a další knižní novinky (17. týden)

23.04.2023

10 nejprodávanějších eknih (listopad)

03.12.2018

Knižní novinky (7.5. - 20.5.)

07.05.2018

Opravdové chváli dočká se často i prostý člověk. Falešné chváli jen ten silný.

Kniha Dokonalé stopy v seznamech

v Přečtených2 357x