InTyMně přehled

InTyMně
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/541598/bmid_intymne.jpg 4 721 721

Od sametové revoluce přes Nagano až k dospělosti Všechno, co neuložíte, se jednou ztratí. A ztratit vzpomínky na dětství a dospívání v devadesátkách a na přelomu tisíciletí, to by byla škoda. V této knize nejsou ty vaše, ale spousta z nich vám bude povědomá. Jsou dětsky naivní, pubertálně vzdorné a taky dospělácky bolestné. Budete se u nich smát, pokyvovat hlavou a pocítíte úlevu, že v tom všem zmatku, co se v životě děje, rozhodně nejste sami.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize InTyMně. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (174)

Lupis
včera 3 z 5

Milé čtení, ale autorka má lepší knihy.

Fiddis
06.09.2024 4 z 5

Moje druhá kniha od Markéty. Je to něco úplně jiného než Losos v kaluži a musím se přiznat, že i když ten styl psaní se mnou fakt souzní, neměla jsem tady úplně takové to těšení se na to, až zas knihu otevřu.

Na druhou stranu bylo zajímavé vidět se v mnoha okamžicích z autorčina života, protože jsme skoro stejný ročník a tak jsem si zavzpomínala třeba na začátky internetu, libimseti.cz, mobily s anténami většími než samotný mobil a podobně :-))

Dneska teda o jednu hvězdu méně, ale už se těším na Pandu v nesnázích!


Lienilda
05.08.2024 4 z 5

Knihy Markéty Lukáškové čtu postupně tak jak vycházely a tak mám za sebou Lososa v kaluži a Pandu v nesnázích. Toto je moje třetí kniha a je úplně jiná, není divu, když jsou to autorčiny vzpomínky na dětství a dospívání. Hned zezačátku jsem se velice bavila, jsem jen o pár let starší, takže moje vzpomínky jsou velice blízké. Občas to prolínají takové smutnější okamžiky jako popisy neustálých zánětů ucha a propichování bubínku (brrr). Emoce se nám střídají jako na houpačce, ale tak je to i v životě, že?

Jediné velké zklamání a nesouznění s autorkou u mě nastalo, když jsem se dočetla, že pracovala nějaký čas v bulváru a trávila čas "psaním kravin o Ivetě Bartošový" a pak taky pohanění mého milovaného Brna, kde jsem také studovala vejšku, ale mé zážitky z města jsou plně opačné :)

Jinak velký palec nahoru a uznání za intimní vhled do duše. Asi Vám teď víc rozumím. Knížky a podcast "Příběh, který se opravdu stal" budu sledovat i nadále :)

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (44. týden)

27.10.2019


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha InTyMně v seznamech

v Právě čtených14x
v Přečtených1 015x
ve Čtenářské výzvě209x
v Doporučených19x
v Knihotéce207x
v Chystám se číst215x
v Chci si koupit48x
v dalších seznamech4x