Ohnivý tanec přehled

Ohnivý tanec
https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/31535/bmid_irena-hussova-ohnivy-tanec-XX6-31535.jpg 4 48 48

Irena Hussová série

Inspektorka Irena Hussová a její tým řeší podruhé v rozmezí patnácti let případ požáru spojeného s vraždou. Tehdy ho museli nakonec pro nedostatek důkazů odložit, nyní Irenu přivádí do prostředí baletních sálů a taneční akrobacie. Dříve podezřelá mladičká baletka Sofie se po patnácti letech sama stala obětí. A Ireně je jasné, že podobnost tragických osudů – dnes Sofie a před patnácti lety jejího nevlastního otce – nemůže být náhodná.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Motto

Eldsdansen, 2005

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ohnivý tanec. Přihlašte se a napište ho.

RADIN
22.06.2024 3 z 5

Akosi ma to nezaujalo.

čef
07.02.2021 5 z 5

Ohnivý tanec je trochu nadprůměrná detektivka, po předchozích dílech jsem však čekal více.
Příběh není tak složitý, pátrá se různými směry v několika kriminálních činech, otvírají se vzpomínky na minulost. Dcerky si hledají vlastní životní dramata a manžel poněkud vyhořel tak, jako několik budov s mrtvolami. Zajímá? Tak do toho.

cukrovka
14.10.2020 4 z 5

Čtivý detektivní příběh. Postupné odkrývání rodinného tajemství, které poznamenalo celou rodinu. Neřešené duševní poruchy, které vedou k tragédii.

Kniha Ohnivý tanec v seznamech

v Mé knihovně79x