Odpočívej v pokoji přehled

Odpočívej v pokoji
https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/328016/mid_odpocivej-v-pokoji-Mlp-328016.png 4 263 263

Jack Reacher série

Jack Reacher nemá cíl a zbývá mu všechen čas světa, aby k němu dorazil. Zapadlá železniční stanice uprostřed obilných lánů nazvaná Mother’s Rest ho láká, aby se tam na den zastavil. Ve Státech existuje spousta míst s podivnými jmény. Proč by mělo být jedinečné Mother’s Rest v zemi, kde se města jmenují Why a Whynot, Accident a Peculiar, Santa Claus a No Name? Reacher očekává, že najde náhrobní kámen z časů prvních osadníků, opuštěný v moři téměř zralé pšenice… místo toho však narazí na ženu čekající na ztraceného kolegu, na záhadnou poznámku o dvou stech mrtvých a na městečko plné mlčenlivých, ostražitých obyvatel. Reacherova jednodenní přestávka na cestě se promění v hledání s otevřeným koncem… v samém srdci temnoty.... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: ekniha , BB art

Make Me, 2015

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Odpočívej v pokoji. Přihlašte se a napište ho.

Honey0105
16.07.2024 2 z 5

Vím, že když jsem s autorem před x lety začínala, tak mě první knihy tolik nebavily. S nějakou třetí knihou ale přišel zlom a já se stala fanynkou Jacka Reachera. Vždy jsem přečetla tak tři knížky za sebou, pak jsem si dala pauzu a k sérii se vrátila po pár měsících. Teď byla pauza dlouhá několik let. Dlouho už jsem ale o návratu k Childovi přemýšlela. A konečně uzrál čas. Byla jsem natěšená, ale.. Přišlo velké zklamání..
Nějak už jsem zapomněla, že je Reacher génius, který rozlouskne všechno a pohybuje se jen v okruhu geniálních lidí. Ty naddimenzované rozhovory postav, to bylo opravdu moc. Příběh se tu navíc dost táhl a moc nebavil. Také se tu ukázala Amerika v celé své kráse. Pochlubte se tím, že jste rozstřílel několik chlapů u sebe doma a budete za největšího frajera v okolí. Hm.. Jasně, šlo o sebeobranu, ale to jak to bylo v knize podané bylo opravdu směšné. Naprosto bez emocí.
Vím, že se někdy zase k sérii vrátím. Už jsem se dostala tak daleko, že to láká. Po tomhle debaklu ale ráda uvítám pauzu.

Disease
02.01.2024 3 z 5

Pomalu krok za krokem k očekávané pointě. Nicméně mě to bavilo navzdory té pomalosti a (ve finále) poněkud papundeklovým záporákům.

Luigi1
09.03.2023 4 z 5

Náš superpolda opět v akci řeší zdánlivě neřešitelné

Kniha Odpočívej v pokoji v seznamech

Lee Child
britská, 1954