Médium přehled

Médium
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/435047/bmid_medium-8es-435047.jpg 4 39 39

Jackpot série

1. díl >

Flynn žije se svým bratrem Burtonem v kraji, kde o práci nezavadíte. Pokud tedy nechcete vařit drogy. Nad vodou je drží jen peníze, které Burton dostává jako vyrovnání za nervové poškození, jež utrpěl během své služby v armádě. A navíc má Burton práci, o které Flynn neví. Dokud se jedné noci něco ošklivě nepokazí. Přitom to vypadalo jednoduše – Burton se účastní testování nové hry. Jenže to, čeho je nakonec jeho sestra svědkem, rozhodně nevypadá jako hra. Spíš to připomíná vraždu… Thriller od kmotra kyberpunkové revoluce zasazený do „skoro“ současné Ameriky.... celý text

Literatura světová Romány Sci-fi
Vydáno: , Laser-books (Laser)

The Peripheral, 2014

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Médium. Přihlašte se a napište ho.

HakuTheDeadBoi
13.07.2024 4 z 5

Zprvu strašně chaotické, nevím, jestli je to překladem, ale takové to, co umí Gibson, že ti moc neřekne, dá ti jen tak málo náhledu, abys mohl pokračovat dál, a zbytek se vyjasní za chodu, zde moc nefungovalo.
Nejpozději do první stovky stran se to ale dá dohromady, potom Gibson se vším všudy.

Líbí se mi, jak Gibson s první trilogií brutálně přestřelil a pak s každou další srovnával tempo, aby byl co nejblíže naší technologické nejbližší budoucnosti, která jej zase předběhla, takže Jackpot už zase brutálně přestřeluje.

MonteWalsh
26.05.2024 5 z 5

Geniální příběh promyšlený do detailu. Tak jako většina Gibsonových románů. Gibson není lehký, ale kdo mu porozumí, si pak může vychutnat tu krásu. Čtu všechny jeho knihy i opakovaně, a Médium je zatím vrchol.

georginaa
22.12.2023 1 z 5

Nechápu do čeho jsem se dostala, mám z toho všeho zmatenou mysl. Jako když se točíte na nějaké odstředivce, kde vám myšlenky jdou jedním směrem a mozek druhým a najednou ani nevíte kde jste a nejste ani schopni pochopit účel této návštěvy. Slova která jsou použita mi prolítnou hlavou a okamžitě je zapomínám, mám v tom chaos. Jediné co jsem vstřebala je fakt, že určitá skupina lidiček testuje digitální prostor do budoucnosti a minulosti, a ti co to testují mají být zabiti. No asi to nějak není můj pravý šálek kávy.

Knižní novinky (38. týden)

13.09.2020

Kniha Médium v seznamech