Jelita & jitrnice přehled

Jelita & jitrnice
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/532696/bmid_jelita-a-jitrnice-65d687443b6b8.jpg 4 48 48

Nový román autorky bestselleru Třešně v rumu. Žánrově neukotvený humorný pamflet omaštěný českým folklorem, tedy přesvědčením, že nebýt všech těch pitomců okolo, život by byl nadmíru výtečný. Jenže, co když v týmu jitrnic hostujete i vy? Špejle jsou vrženy.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jelita & jitrnice. Přihlašte se a napište ho.

Radovan_R
04.01.2025

Přečetl jsem něco přes 50 stran, dál to prostě nešlo. Některé postavy, o kterých se píše, jsou fakt jelita, ale humor jsem hledal marně. V podstatě musím souhlasit s tím, co píše JSmarda - je to dokument, ovšem velmi nudný.

mira399
27.12.2024 4.5 z 5

V téhle knížce je tak nějak všechno. Spoustu z toho vídám kolem sebe, třeba v jiné formě, ale přesto. Čtení mě bavilo, některé situace byly úsměvné, jiné méně. Konec je tedy asi úplně nejvíc :-) Četla jsem o vánocích, takže o to víc konec sedl. Kniha je rozdělena na kapitoly týkající se každého měsíce v roce a s hrdiny tak prožijete ten jejich jeden rok. Doporučuji.

yoseff
25.11.2024 1 z 5

Jsem jelito a na čele mám nalepenou obrovskou jitrnici za to, že jsem to vůbec začal číst. Jednu hvězdu uděluju sám sobě, za to, že jsem ten čtenářský deník dočetl.

Kniha Jelita & jitrnice v seznamech

v Mé knihovně46x