Jídlem proti Alzheimerově chorobě a jiným neurodegenerativním nemocem přehled
Cinzia Cuneo
Díky lékařským pokrokům dnes žijeme déle než kdy předtím, ale bohužel ne vždy v dobrém zdraví. Je možné zestárnout v dobré kondici a výrazně snížit riziko, že nás postihne Alzheimerova choroba? Odpověď zní ANO. Mnohé nedávné studie prokázaly, že je možné snížit riziko výskytu neurodegenerativních chorob o 30?až 50?% pouze změnou každodenních návyků, zejména stravování. To hraje hlavní roli při zpomalení úpadku kognitivních funkcí, hlavně díky určitým fytonutrientům, vitamínům a lipidům mořského původu. Tato kniha vám umožní sestavit si jídelníček, díky němuž vás mozek zůstane dlouho mladý. A jako bonus si náramně pochutnáte.... celý text
Literatura světová Literatura naučná Zdraví
Vydáno: 2018 , CPressOriginální název:
Mieux manger pour prévenir L'ALZHEIMER et d'autres maladies neurodégénératives, 2017
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jídlem proti Alzheimerově chorobě a jiným neurodegenerativním nemocem. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (1)
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Jídlem proti Alzheimerově chorobě a jiným neurodegenerativním nemocem v seznamech
v Přečtených | 2x |
ve Čtenářské výzvě | 1x |
v Knihotéce | 3x |
Autorovy knížky
2018 | Jídlem proti Alzheimerově chorobě a jiným neurodegenerativním nemocem |
Kniha obsahuje 50 stran teorie a 80 receptů. Půjčila jsem si ji, abych našla pár nových receptů pro zpestření jídelníčku, ale zaujalo mě jen několik receptů na polévky. Mnoho další teorie a receptů lze najít na stránkách www.soscuisine.com/897610333, ze kterých kniha vychází a na něž upozorňuje, ale jsou ve francouzštině.