JLA: Liga spravedlnosti: Kniha druhá přehled

JLA: Liga spravedlnosti: Kniha druhá
https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/168774/jla-2-liga-spravedlnosti-168774.gif 3 30 30

JLA: Liga spravedlnosti série

< 2. díl

Největší hrdinové světa potkali sobě rovné! Ikony vesmíru DC – Superman, Batman, Wonder Woman, Flash, Green Lantern, Aquaman a Martian Manhunter – jsou první linií obrany Země proti naléhavým hrozbám, kterým lidstvo čelí. Avšak navzdory své síle a navzdory rozšířené členské základně, musí JLA čelit svým dosud nejnebezpečnějším nepřátelům: Lexi Luthorovi a jeho Gangu nespravedlnosti, všemocnému Darkseidovi a zcela novému padouchovi, Prometheovi, který má vše, co k likvidaci Ligy spravedlnosti potřebuje.... celý text

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , BB art

JLA: The Deluxe Edition: Volume 2, 2009

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize JLA: Liga spravedlnosti: Kniha druhá. Přihlašte se a napište ho.

Ivan Kučera
12.11.2024 1 z 5

Tona samoúčelnej akcie, dve tony nudných postáv a tri tony prázdnych dialógov – toto ak je v mainstreamovom komikse, existuje vysoká šanca, že máte zamiesené na katastrofu. Jednotka pre mňa predstavovala utrpenie. Bolo mi jasné, že dvojka na tom bude rovnako. No... a bola. Vlastne nie. Je to ešte horšie. Áno, dá sa to, hoc to môže znieť neuveriteľne. Pre mňa je celý Morrisonov run na úrovni toho, ako keď mama vymiesi cesto na nedeľný koláč, nechá ho kysnúť na radiátore, ide vyvešať bielizeň a medzitým malý syn do cesta pichne lentilky, bravčový párok, vidličku, blato, huspeninu a obľúbeného plyšáka a podľa toho to nielen vyzerá, ale najmä chutí. Či skôr, samozrejme, nechutí. Doslova sa to nedá jesť. Tak preplácaný komiks som už sakra dlho nečítal. Kresba je masívna, ale to je všetko. Scenár pre mňa ani nemá zmysel hodnotiť, neviem, čo by som k nemu napísal. Jeden veľký bordel. Hanbím sa, že to musím takto napísať, ale bola strata času čítať to. Nechcem mať silné vyhlásenia, že začínam nenávidieť Granta Morrisona a budem sa mať na pozore pred všetkým, čo napíše... ale začínam nenávidieť Granta Morrisona a budem sa mať na pozore pred všetkým, čo napíše. Ak som jednotke udelil „až“ 2*, tak toto je ozaj za tragikomickú 1*. Aspoň za kresbu. Napr. Aquaman vo vnútrozemí v civilnom oblečení, parádna scenéria. Naopak, Batman chrúmajúci jablko za mňa len dokazuje, ako mimo Morrison je; kto z nás preboha kedy v živote chcel vidieť jesť Temného rytiera ovocie?

Luigi1
26.10.2024 3 z 5

Vůbec nic se nestalo pokračovalo to v uspávajícím trendu

mirec88
01.10.2024 3 z 5

Tak druhý diel JLA ma mierne sklamal. Hlavne prvá, tá hlavná časť bola neprehľadná a neorientoval som sa v nej veľmi, takže mi to veľa úžitku neprinieslo. Čistý podpriemerný superhrdinský mainstream. Čo sa mi ale páčilo a čo bolo na 5 hviezdičiek boli bonusové príbehy, či už s Prometheom, ale hlavne spojenie s W.I.L.D.Cats mi sedelo a bolo to také fajn oživenie. Čiže tie bonusové príbehy boli super, ale hlavný príbeh nestál za veľa. Tak dávam číročíry priemer.

Knižní novinky (19. - 31. 8.)

18.08.2013

Kniha JLA: Liga spravedlnosti: Kniha druhá v seznamech