Johana z Rožmitálu: Na rukou jed, v srdci láska přehled

Johana z Rožmitálu: Na rukou jed, v srdci láska
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/535541/bmid_johana-z-rozmitalu-na-rukou-jed-v-s-660c5a914f66b.jpg 4 36 36

Krásná, chytrá a vzdělaná Johana se sňatku s Jiřím z Poděbrad dlouho nebrání. Rychle pochopí, že jako manželka nejmocnějšího muže v zemi získá postavení a vliv. Dřív než usedne na trůn, čelí krutému nařčení z vraždy mladého krále Ladislava. Prožité těžké chvíle, plné lží a intrik, Johanu posílí a ona se po manželově boku stává moudrou a silnou královnou.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Johana z Rožmitálu: Na rukou jed, v srdci láska. Přihlašte se a napište ho.

SumýšIrena
18.06.2024 2 z 5

Spíš než románový příběh jsou to slepené střípky ze života Johany a Jiřího zabalené do harlekýnky... Od knihy o tak silné ženě jsem čekala mnohem víc, škoda.

Janča1532
12.02.2023 5 z 5

Velmi čtivý a poučný příběh.Johana,která věrně stála po boku svého muže v dobrém i zlém.Ve všem měl její podporu.

sweeney
22.09.2022 5 z 5

Zajímavě a hlavně čtivě napsaný příběh o Johane a její bezbrehe lásce k Jiřímu z Poděbrad. Od jejich seznámení, narození dětí až po korunovaci Jiřího králem a následných peripetiích. Doporučuji :)

Kniha Johana z Rožmitálu: Na rukou jed, v srdci láska v seznamech